Winter Split 2020. Ίσως να είναι νωρίς ακόμα να λέμε καλό χειμώνα, αλλά ήρθε η ώρα να παρουσιάσουμε τις ομάδες της επερχόμενης χειμερινής περιόδου.

Με την αποδοχή της συμμετοχής των ομάδων που είχαν προκρίθηκαν από την καλοκαιρινή σεζόν του πρωταθλήματος, ξεκινάει και επίσημα η επόμενη σεζόν του πρωταθλήματος.

Οι ομάδες που αποδέχτηκαν την πρόσκληση, ως προκρινόμενοι της προηγούμενης περιόδου και πληρούν τις προδιαγραφές και τα προαπαιτούμενα για την συμμετοχή της καλοκαιρινής σεζόν είναι:

  • WLGaming eSports
  • Gamespace Mediterenean College eSports
  • Team Refuse
  • Game Changers
  • Anorthosis eSports

Στην φάση των κλειστών προκριματικών θα περιμένουν οι ομάδες

  • Pyrsos Esports
  • Reject Gaming 

Όπου με την ολοκλήρωση των ανοιχτών προκριματικών θα διαγωνιστούν με τις 4 προκριθείσες ομάδες.

Στα κλειστά προκριματικά Closed Qualifiers, έπειτα από κλήρωση, θα προκύψουν 3 ζευγάρια. Οι ομάδες θα αγωνιστούν σε Single Elimination Best of 5 αναμετρήσεις και ο νικητής του κάθε ζευγαριού θα προκριθεί στο Greek Legends League Winter Split 2020.

Οκτώ συνολικά ομάδες θα είναι οι διαγωνιζόμενοι στην χειμερινή περίοδο και θα αγωνιστούν για την κατάκτηση του πρωταθλήματος Greek Legends League Winter Split 2020 και την πρόκρισή τους στο επόμενη σεζόν του (Spring Split 2021) όπου υπάρχει και η δυνατότητα της πρόκρισης στο EU Masters.

Greek Legends League – Winter Split 2020. 

1η φάση με οκτώ ομάδες σε ένα όμιλο με διπλούς αγώνες μεταξύ όλων double round robin tournament system. Οι αγώνες είναι Best of one.

2η φάση με 6 ομάδες στα Play offs πρώτος και δεύτερος την κανονικής περιόδου λαμβάνουν το προβάδισμα για να αγωνιστούν στο δεύτερο γύρο και να συναντήσουν τις ομάδες με θέσεις 3, 4, 5 και 6 αντίστοιχα της κανονικής περιόδου.

Ο τελικός της σεζόν, ελπίζουμε να γίνει σε LAN περιβάλλον με μια παράλληλη ζωντανής μετάδοσης εκδήλωση σε παραγωγή και εκτέλεση από την εταιρία PVP MEDIA, την εταιρία με τα επίσημα δικαιώματα της Riot Games για τον σχεδιασμό και εκτέλεση πρωταθλημάτων στην Ελλάδα και την Κύπρο. Η ημερομηνία και ο χώρος δεν είναι εύκολο να οριστούν, μιας και ο πλανήτης περνάει ακόμα φάση πανδημίας και αναμένουμε κάθε μέρα την λήψη νέων μέτρων από τις κυβερνήσεις των χωρών, για την αντιμετώπισή του. Μείνετε συντονισμένοι για τις εξελίξεις και τις επόμενες ανακοινώσεις.

Other Articles

GLLΑνακοινωση
GLLΕνημέρωση