Υπό το πρίσμα των πρόσφατων περιορισμών και της εξελισσόμενης κατάστασης του COVID-19, η PVP MEDIA και το Greek Legends League (GLL), αναγγέλλει την ακύρωση της προγραμματισμένης εκδήλωσης των τελικών, που θα γίνονταν στα τέλη του Μάρτη 2020.

 

Ενώ ήμασταν πολύ ενθουσιασμένοι για να προσφέρουμε τον τελικό του πρωταθλήματος στο κοινό του με ένα εξαιρετικό show και σε ένα μουσικό χώρο, η ασφάλεια και η ευημερία των παικτών μας, των παρευρισκομένων, των προπονητών, των συνεργατών μας και του προσωπικού, έχουν προτεραιότητα. Show must go on όμως και οι αγώνες των τελικών θα πρέπει να γίνουν. Στην αρχή σκεφτήκαμε  να κάνουμε την εκδήλωση χωρίς κοινό, αλλά η εκδήλωση γίνετε για το κοινό, να τα δούμε από κοντά τους παίκτες και να απολαύσουμε με ήχο και φως, του αγώνες ζωντανά.

 

Τα μέτρα πρόληψης όμως είναι ενεργά από τις αρχές της εβδομάδας και συνέχεια προστίθενται σε αυτά νέα με όλο και περισσότερες χώρες ανά τον πλανήτη, λαμβάνοντας δραστικά αντίμετρα στην εξάπλωση του ιού. Αυτό προσθέτει και το πρόβλημα μετακίνησης κάποιον παικτών που θα πρέπει να φτάσουν στην Αθήνα για την εκδήλωση. Αδύνατο να ξέρουμε αν θα είναι τελικά εφικτό για τους παίκτες των ομάδων του εξωτερικού να δώσουν το παρόν στα τέλη του Μάρτη για την εκτέλεση των καθηκόντων τους live.
Σε συνάρτηση όλων τον παραπάνω και με σεβασμό στην υγεία και την ασφάλεια παικτών, παραγωγής και σύνολο παρεβρισκομένων, πάρθηκε η απόφαση και προχωράμε στο εναλλακτικό σχέδιο, της εκτέλεσης του μεγάλου τελικού για την σεζόν, Online.

 

Κυριακή 29 Μαρτίου – Grand Final Spring Split 2020

 

Πρόγραμμα εκτέλεσης των αγώνων Online
– Έναρξη broadcast 16:30′
– Έναρξη Show Pregame 17:00′
– Αγώνας 1 18:00′
– Αγώνας 2 19:00′
– Αγώνας 3 20:00′
– Αγώνας 4 21:00′ (αν απαιτηθεί)
– Αγώνας 5 22:00′ (αν απαιτηθεί)
– Έπαθλα και βραβεύσεις παικτών. 21:00′ – 23:00′
(Ανάλογα με την έκβαση του αποτελέσματος (Βο5))
​Όλοι οι χρόνοι είναι κατ’ εκτίμηση. 

 

Βασίλης Βολτής – Αντώνης Μπαλαδίμας – GLL Caster Team

 

Είμαστε και εμείς βαθιά απογοητευμένοι, αλλά πιστεύουμε ότι αυτό το αποτέλεσμα είναι προς το συμφέρον όλων των ανθρώπων που εκτελούν και συμμετέχουν γενικά σε αυτά τα απίστευτα δυναμικά γεγονότα. Αυτή τη στιγμή δουλεύουμε με όλη την ομάδα και τους παίκτες για ώστε να εκτελεστούν οι αγώνες Online, την Κυριακή 29 Μαρτίου.


Η εκδήλωση και το Show μεταδίδονται και ζωντανά μέσω της πλατφόρμας twitch.tv στο:
www.twitch.tv/gamersloungegr

Greek Legends website: www.greeklegends.gr
Social media:
https://www.facebook.com/greeklegendsleague/
https://www.instagram.com/greeklegendsleague/?hl=el

PVP MEDIA – Greek Legends League

Other Articles