Το Greek Legends 2nd Division – Winter Split όπως ανακοινώσαμε πριν από λίγες μέρες έρχεται πολύ σύντομα και θα διεξάγεται παράλληλα με το πρωτάθλημα του Greek Legends League.

Ας πάμε όμως να αναλύσουμε τι σημαίνει αυτό για τις νέες ομάδες και πως θα λειτουργούν συνδυαστικά από εδώ και στο εξής τα δύο αυτά πρωταθλήματα. Πριν από λίγες μέρες ανακοινώθηκε η ημερομηνία έναρξης των ανοιχτών προκριματικών για το Greek Legends League – Winter Split τα οποία θα είναι και τα τελευταία. Οι ομάδες από το επόμενο Split (Spring Split) που θα έχουν στόχο να περάσουν στο Greek Legends League, πλέον, θα πρέπει πρώτα να περνάνε από το Greek Legends 2nd Division.

Πιο συγκεκριμένα, τα επερχόμενα προκριματικά του GLL θα είναι τα μόνα που θα δίνουν την ευκαιρία στις νέες ομάδες να μπουν απευθείας στα μεγάλα σαλόνια, και ταυτόχρονα η είσοδος στο Greek Legends 2nd Division για τις ομάδες που δεν τα καταφέρουν.

Η δομή του GL2D – Winter Split θα είναι η εξής: Συνολικά θα συμμετάσχουν 16 ομάδες. Ένα μέρος του συνόλου θα είναι από τα επερχόμενα προκριματικά και ένα άλλο θα είναι από ομάδες που θα λάβουν πρόσκληση ως ακαδημίες των ομάδων του GLL. Η κανονική περίοδος θα είναι Double Round Robin με (Bo1) αγώνες και οι 8 πρώτες ομάδες τις τελικής κατάταξης περνάνε για τη συνέχεια στα Play-offs. Οι αγώνες θα διεξάγονται Σάββατο και Κυριακή.

Όπως κάθε φορά, στο τέλος ενός Split και πριν την έναρξη του επόμενου, θα υπάρξουν αγώνες μπαράζ, αυτή τη φορά όμως από το επόμενο Split και συγκεκριμένα το Spring Split θα διεξαχθούν ανάμεσα στις ομάδες των 2 τελευταίων θέσεων του GLL – Winter Split και στις ομάδες των 2 πρώτων θέσεων του GL2D – Winter Split.

Στο σημείο αυτό για να προλάβουμε τυχόν απορίες, οι ακαδημίες και οι οργανισμοί που οι ομάδες τους θα συμμετάσχουν και στα δύο τουρνουά, θα μπορούν να λαμβάνουν μόνο το χρηματικό έπαθλο του GL2D και όχι τις θέσεις για τους αγώνες μπαράζ. Σε αυτές τις περιπτώσεις οι θέσεις θα δίνονται στις επόμενες ομάδες της τελικής κατάταξης.

Τέλος να σας ενημερώσουμε ότι στην παρακάτω φόρμα θα λαμβάνουμε αιτήσεις από όσους ενδιαφέρονται να προβάλουν την διεξαγωγή των αγώνων του GL2D – Winter Split: https://tinyurl.com/gl2dbroadcast

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Other Articles

GLLΑνακοινωση
GLLΑνακοινωσηΕνημέρωση