Τα ημερολόγια δείχνουν Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου, κάτι που σημαίνει πως η μεγαλύτερη νύχτα του 2020 έφτασε. Ο Ήλιος θα μπει στο χειμερινό ηλιοστάσιο, Δίας και Κρόνος θα βρεθούν σε απόσταση “αναπνοής” και η Team Phantasma θα αντιμετωπίσει την Anorthosis Famagusta Esports με φόντο τον άδειο θρόνο του Greek Legends. Ο τρίτος τελικός της χρονιάς έφτασε, καθίστε δίπλα στο στολισμένο σας δέντρο και απολαύστε τις δύο καλύτερες ομάδες του Winter Split να διεκδικούν το τελευταίο τρόπαιο της χρονιάς.

Πρόκειται για τον μεγάλο τελικό της χειμερινής περιόδου οπότε αυτό δεν θα είναι ένα συνηθισμένο pregame. Παρόλο που οι δύο ομάδες αγωνίζονται για πρώτη φορά σε τελικό Greek Legends καμία από τις δύο δεν ήρθε ως εδώ για τη χαρά τη συμμετοχής. Η Team Phantasma “χτίστηκε” για να πετύχει και δεν θα αρκεστεί στη δεύτερη θέση. Ίδια φιλοσοφία και στην Ανόρθωση, μια ομάδα που δεν θυμίζει σε τίποτα εκείνη που γνωρίσαμε το περασμένο καλοκαίρι. Μια ομάδα έτοιμη να χτυπήσει κάθε αντίπαλο.

Διανύουμε περίοδο μεγάλων διλλημάτων. Μελομακάρονα ή κουραμπιέδες; Χριστούγεννα ή πρωτοχρονιά; Ανόρθωση ή Phantasma; Στο τελευταίο θα λάβουμε απάντηση αργά το βράδυ της Δευτέρας. Εκεί ψηλά στο μακρινό top lane o πολύπειρος WouLou (παρέα με το μουστάκι του) θέλει να πάρει τον πρώτο του τίτλο στο GLL. Απέναντι του θα έχει τον “πεινασμένο” Bako που αν περνάει από το χέρι του δεν θα χάσει έναν ακόμα τελικό. Στο άλλο solo lane ο πρώτος σε kills στο regular season και MVP του α’ ημιτελικού J0J0C θέλει να αποδείξει πως αυτή είναι η στιγμή του. Στην αντίπερα όχθη όμως θα τον περιμένει ο Rogue, που επέστρεψε σε Playoffs μετά από 1,5 χρόνο.

Στο bot lane το “απέθαντο” δίδυμο των “φαντασμάτων” – Kaba και Whiteinn – θα αντιμετωπίσει τους LOCKIE και kubYD σε μια μάχη που θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Για το τέλος αφήσαμε τους άρχοντες της ζούγκλας. Από τη μια ο Axe MVP του Summer Split, LeBron και από την άλλη ο μαέστρος των steals και meme overlord Hatred. Αμφότεροι μας έχουν χαρίσει εντυπωσιακά highlights όμως μόνο ένας από τους δύο θα πανηγυρίζει στο τέλος της βραδιάς.

Βέβαια και στο Greek Legends είμαστε έτοιμοι για όλα. O caster μας Βασίλης Βολτής ετοιμάζει τις εκπληκτικές του ατάκες, την ώρα που ο παρτερνέρ του στο “έγκλημα” Αντώνης Μπαλαδήμας ρίχνει τελευταίες ματιές στις σημειώσεις του (και ελπίζει να του “κλέψει” την πρωτιά στις προβλέψεις). Εκεί θα είναι και ο Μάνος Πλαΐτης, έτοιμος να τους επαναφέρει στην τάξη εάν το… παρακάνουν. Όλα τα παιδιά πίσω από τις κάμερες και την παραγωγή έδωσαν το 100% ενόψει του τελικού οπότε καθίστε αναπαυτικά και απολαύστε το τελευταίο best of 5 της σεζόν.

Παρακολουθήστε τον μεγάλο τελικό ανάμεσα σε Team Phantasma και Anorthosis Famagusta Esports την Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου στο κανάλι του Gamerslounge στο Twitch και του What’s Up στο YouTube.

Other Articles