Ανακοίνωση αποχώρησης της ομάδας GRE από το πρωτάθλημα, Greek Legends.

Με επίσημη ανακοίνωση πρός την διοργάνωση και σε δημόσια αναφορά εισήλθε η ομάδα των GRE εχτές, με την οποία αποχωρούν από το πρωτάθλημα του Greek Legends, αδυνατώντας να συνεχίσουν να αγωνίζονται σε αυτό.

Facebook post

Με επίσημη ανακοίνωση πρός την διοργάνωση και σε δημόσια αναφορά εισήλθε η ομάδα των GRE εχτές, με την οποία αποχωρούν από το πρωτάθλημα του Greek Legends, αδυνατώντας να συνεχίσουν να αγωνίζονται σε αυτό. Σύμφωνα με τα όσα μας ανέφερε ο ιδιοκτήτης της ομάδας, η ομάδα τον τελευταίο καιρό αντιμετώπιζε προβλήματα ώστε να αντεπεξέλθει στις υποχρεώσεις της, με μεγαλύτερο κίνδυνο να μην μπορούν να συμμετάσχουν όπως οφείλουν να συμμετάσχουν, και σύμφωνα πάντα με τους κανόνες διεξαγωγής.

Θεώρησαν σωστό να αναστείλουν την λειτουργία της ομάδας, αποχωρώντας από τη διοργάνωση. Το αίτημά τους έγινε δεκτό από την διοργανώτρια αρχή του επίσημου Πανελληνίου Πρωταθλήματος “Greek Legends League” και η ομάδα με τα μέλη της (παίκτες και ιδιοκτήτης), αποδεσμεύτηκαν από τις υποχρεώσεις και τα αντίστοιχα δικαιώματα της συμμετοχής τους, σε αυτό. Η ομάδα δεν θα παίξει τα υπολειπόμενα παιχνίδια που όφειλε να συμμετάσχει και δεν θα συμμετέχει πουθενά περαιτέρω, μέχρι την ολοκλήρωση της τρέχουσας σεζόν.

Η διοργάνωση επιφυλάσσεται για την επιβολή ποινών και κυρώσεων απέναντι στην πράξη αυτή και την διακοπή του συμβολαίου της. Η τελική απόφαση οφείλει να οριστεί μετά από κοινή απόφαση με την διοργανώτρια αρχή του συνόλου του ERL, Riot Games Esports. Το πρωτάθλημα και οι συμμετέχωντες συνεχίζουν κανονικά την λειτουργία και πορεία τους, κάνοντας τις αντίστοιχες διορθώσεις στο πρόγραμμά τους. 2 ομάδες θα μας εκπροσωπήσουν στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα, συνεχίζοντας την ανοδική πορεία της χώρα μας στα Esports.

Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς και καλή επιτυχία.
Greek Legends League.