Μεταγραφική περίοδος Greek Legends League Summer Split 2020

Οι ομάδες του Greek Legends League είχαν τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουν αλλαγές στο roster τους από τις 17 έως τις 21 Ιουνίου. Σε αυτό το διάστημα αρκετές ομάδες βρήκαν την ευκαιρία να κάνουν τις απαραίτητες κινήσεις, ώστε να διεκδικήσουν με καλύτερες συνθήκες τις νίκες στο δεύτερο μισό της κανονικής περιόδους. Η πιο δραστήρια ομάδα σε αυτήν την περίοδο ήταν η Rejects Gaming, με 7 προσθήκες και 4 αποχωρήσεις. Ας δούμε όμως αναλυτικότερα τις μετακινήσεις των παικτών.

Anorthosis Famagusta eSports

Η Ανόρθωση ήταν από τις πιο δραστήριες ομάδες κατά τη μεταγραφική περίοδο, πραγματοποιώντας αλλαγές που ευελπιστεί να τη βοηθήσουν να ξεφύγει από τις θέσεις που οδηγούν σε Playouts.

Στο Top Lane, προσθέτει στο rotation της τον Compultion, γνωστό από το πέρασμα του από την Team Refuse. LeLeZa0 και Dev1l είναι οι δύο νέες προσθήκες στο Jungle, με τον LeLeZa0 να αναμένεται να πάρει θέση βασικού με την έναρξη του δεύτερου γύρου. Στο Mid Lane υπάρχει η προσθήκη του έμπειρου Sveron1s, ο οποίος έχει αγωνιστεί σε όλα τα Splits του Greek Legends League ως τώρα (Pyrsos Esports, WLGaming eSports, Greek Regenesis eSports).

Η ομάδα απελευθέρωσε τους Prove και Tranquil από το roster της.

GameSpace Mediterranean College eSports

Δεν πραγματοποίησε αλλαγές που θα φανούν άμεσα στο Summoner’s Rift. Ο γνώριμος της Faith λαμβάνει τη θέση του LeLeZa0 που αποχώρησε, όμως ο Pavkyn παραμένει η βασική επιλογή για το roster.

Team Refuse

Η Team Refuse δεν έμεινε ικανοποιημένη από το 4-3 του πρώτου γύρου και προσπάθησε να κάνει ορισμένες διορθωτικές κινήσεις στο roster της. Αφήνοντας ελεύθερο τον Noxus, βρήκε τη νέα της λύση για το Jungle στο πρόσωπο του Tunaraz, ο οποίος προέρχεται από ένα Split στο LPLOL (πορτογαλικό ERL) με τη φανέλα της Electronik Generation. Επιπλέον προσθέτει τον Celterr, αδερφό του Tunaraz στο Mid Lane, ο οποίος αναμένεται να πάρει θέση βασικού άμεσα.

Rejects Gaming

Η Rejects προχώρησε σε ριζικές αλλαγές με σκοπό να μπει και πάλι στη διεκδίκηση της πρόκρισης στα Playoffs και της αποφυγής της διαδικασίας των Playouts. Η κίνηση που τραβάει τα περισσότερα βλέμματα δεν είναι άλλη από αυτήν του tsigas. Κατέκτησε την 3η θέση του Greek Legends League Spring Split 2020 με τον Pyrsos Esports και πλέον έρχεται στην RJX για να προσφέρει πολύτιμες νίκες. Μαζί με τον tsigas στην RJX προστέθηκαν οι Noxus, Panikawow, Kaymin, Listyx, ZaFiR και Rell1keth. Noxus, Kaymin και ZaFiR αναμένεται να ξεκινήσουν στο βασικό roster μάλιστα. Από την ομάδα αποχώρησαν οι Steelyoung, Bill, Woops και Satanico!

WLGaming eSports

Η WLGaming πραγματοποίησε δύο προσθήκες στο roster της. Η πρώτη αφορά τον Jungler, Rabbit, ο οποίος έχει αγωνιστεί και παλαιότερα στο Greek Legends League με τον Aris eSports και την Team Refuse. Τέλος πρόσθεσε στο roster της σε μία κίνηση ουσίας, τον MVP του Greek Legends League Winter Split 2019, Dom1nant, έναν παίκτη που μπορεί να αγωνιστεί σε περισσότερους από έναν ρόλο, ανά πάσα στιγμή.

Η δράση του Greek Legends League συνεχίζεται σήμερα με την έναρξη του δεύτερου γύρου της Regular Season. Μη χάσετε τη δράση ζωντανά από το κανάλι του Gamers Lounge σε twitch και YouTube.

Other Articles

GLLVideo
GLLVideoΕνημέρωση