Ο μεγάλος τελικός του Greek Legends Winter Split πλησιάζει και όπως καταλαβαίνετε ήρθε η ώρα να επιλέξετε τον Axe MVP του Split που θα ολοκληρωθεί την ερχόμενη Δευτέρα. Δύο junglers και δύο support από Team Phantasma και Anorthosis Famagusta Esports διεκδικούν τον τίτλο του κορυφαίου. Εμείς θα κάνουμε μια προσπάθεια να σας βοηθήσουμε να αποφασίσετε τι θα ψηφίσετε στην ψηφοφορία για το βραβείο “Axe MVP – Winter Split 2020”.

Dimitar “LeBron” Kostadinov – Team Phantasma

O jungler από τη Βουλγαρία στο δεύτερο του Split στο Greek Legends είναι ξανά υποψήφιος για την κατάκτηση του τίτλου του πολυτιμότερου παίκτη. Ο LeBron ήταν εξαιρετικός στο regular season βοήθησε την ομάδα του να πάρει την πρώτη θέση ενώ ο ίδιος έλαβε 4 βραβεία Axe MVP. Παράλληλα “σάρωσε” στις στατιστικές κατηγορίες. Είχε το 3ο καλύτερο KDA, ήταν 3ος στη λίστα με τα περισσότερα kills ανά game, ενώ τερμάτισε στο top 10 των παικτών με το μεγαλύτερο kill share και τα λιγότερα deaths ανά παιχνίδι. Ο LeBron πρωταγωνίστησε και στον ημιτελικό με τη Hive Athens όπου απέσπασε και το βραβείο του Axe MVP (το 5ο σου στο Split).

Alexandru “whiteinn” Kolozsvari – Team Phantasma

Στο πρώτο του πέρασμα από το Greek Legends, o whiteinn έχει εντυπωσιάσει το κοινό με τις εμφανίσεις του. Την ώρα που οι συμπαίκτες του, του “έκλεβαν” τη δόξα με τα εντυπωσιακά τους kills, ο Alexandru ήταν εκείνος που έκανε όλη την…βρώμικη δουλειά, ανοίγοντας τον δρόμο προς την επιτυχία. Πρόκειται για τον παίκτη που είχε τις περισσότερες assists ανά παιχνίδι, το καλύτερο KDA, ενώ μόνο ο Kaba είχε λιγότερα deaths ανά game από εκείνον.

Jakub “kubYD” Grobelny – Anorthosis Famagusta Esports

Ένα ακόμα support καταφέρνει να διεκδικήσει τον τίτλο του πολυτιμότερου παίκτη του Winter Split. O kubYD άφησε πίσω του την πολωνική Ultraliga για το Greek Legends και την Ανόρθωση και η επιλογή του τον δικαίωσε. Έκλεισε το regular season στην δεύτερη θέση των assists ανά game, ήταν 4ος στη λίστα με το μεγαλύτερο kill participation ενώ πήρε και ένα Axe MVP award. Στον ημιτελικό με την Refuse έπαιξε τρεις φορές Leona και μια Thresh και ήταν καθοριστικός στα team fights (και έδωσε στο κοινό αρκετούς λόγους να τον ψηφίσει).

Veselin “Hatred” Popov – Anorthosis Famagusta Esports

Κλείνουμε την λίστα των υποψηφίων με τον έναν εκ των δύο junglers της ANO. O Hatred ήταν ο μεγάλος άτυχος του regular season αφού μετά από ένα εκρηκτικό ξεκίνημα, ένα πρόβλημα υγείας είχε ως συνέπεια να χάσει τις πέντε τελευταίες αγωνιστικές. Η επιστροφή του στα Playoffs ήταν θριαμβευτική με τον jungler της Ανόρθωσης να κάνει απίθανα πράγματα. Στο game 1 έκλεψε το Ocean Soul ενώ στο αμέσως επόμενο παιχνίδι αποφάσισε να κλέψει το Baron buff και να μην επιτρέψει στην RFS να ισοφαρίσει.

Τέσσερις παίκτες, ένα βραβείο. Μπορείτε να ψηφίσετε τον Axe MVP του Winter Split 2020 στις σελίδες του Greek Legends σε Instagram και Facebook.

Other Articles