Το πρώτο μισό του Main Event του EM Summer 2022 ολοκληρώθηκε με την Anorthosis Famagusta Esports να μην καταφέρνει να πανηγυρίσει κάποια νίκη. Η πρωταθλήτρια του Greek Legends προσπάθησε όμως δεν κατάφερε να πάρει κάποιο θετικό αποτέλεσμα κατά τη διάρκεια των τριών πρώτων αγωνιστικών, κάτι που θα προσπαθήσει να πετύχει την Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου όπου δίνει τα υπόλοιπα της παιχνίδια.

X7 Esports vs. Anorthosis Famagusta Esports

Η Ανόρθωση ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της απέναντι στην 2η καλύτερη ομάδα του NLC, όμως το καλό της ξεκίνημα δεν μεταφράστηκε σε κάτι περισσότερο. Σε ένα αρκετά ήρεμο early game η ANO κόντραρε στα ίσια την ομάδα από τη Νήσο του Μαν. Η απόφαση των “μπλε” να ψάξουν κάτι παραπάνω μετά την καταστροφή του πρώτου mid lane turret στο 19′ αποδείχτηκε καταστροφική, με τον Tempt να σημειώνει triple kill και την X7 να παίρνει τα “ηνία” του game. Από εκείνο το σημείο και μετά στο χάρτη υπήρχε μόνο η X7 που στο 30′ κατέστρεψε το nexus της Ανόρθωσης.

Anorthosis Famagusta Esports vs. AGO ROGUE

Παρά το γεγονός πως είχε απέναντι της ακόμα μια πολύ ισχυρή αντίπαλο, η Ανόρθωση παρουσιάστηκε πολύ καλα διαβασμένη στο early game. Από το 15′ και μετά μάλιστα ήταν εκείνη που έλεγχε απόλυτα το ρυθμό και όλα πήγαιναν ακριβώς όπως τα είχαν σχεδιάσει οι άνθρωποι της ομάδας. Στο 23ο λεπτό οι πρωταθλητές του GLL αποφάσισαν να “τραβήξουν τη σκανδάλη” και δυστυχώς δεν τους βγήκε. Ξεκίνησαν το Baron, τράβηξαν όλη την AGO ROGUE δίπλα στο pit όμως έχασαν το fight που ακολούθησε καθώς και το υπερπολύτιμο buff. H ANO έφτασε σε Soul point και κατάφερε να μείνει ζωντανή στη διεκδίκηση της νίκης, όμως οι Swain-Trundle δεν πέθαιναν με τίποτα. Το χαμένο fight του 31′ ήταν καταδικαστικό με την βάση της Ανόρθωσης να πέφτει 5 λεπτά αργότερα.

Anorthosis Famagusta Esports vs. LDLC OL

Κόντρα στο μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου η Ανόρθωση προσπάθησε να βγάλει… άσο από το μανίκι, όμως το Yasuo support δεν λειτούργησε ποτέ. Οι πολύ καλά διαβασμένοι Γάλλοι δεν άφησαν ποτέ τον Dom1nant να βρεθεί σε 1 vs 1 situation στο early game με αποτέλεσμα να τον βγάλουν από πολύ νωρίς εκτός παιχνιδιού. Κακή εικόνα και βαριά ήττα για την ΑΝΟ που έκανε το χειρότερο της παιχνίδι κόντρα σε μια “δαιμονισμένη” LDLC.

Η βαθμολογία

Other Articles