Τι κι αν η For The Win Esports κατάφερε να γυρίσει τούμπα το game 1 και να προηγηθεί στη σειρά; Η Ανόρθωση δεν “μάσησε” και με μια τεράστια ανατροπή άφησε τους Πορτογάλους εκτός συνέχειας και πήρε την πρόκριση για το EU Masters Summer 2022 Main Event. Πέρα από τη σπουδαία πρόκριση, η πρωταθλήτρια του Greek Legends εξασφάλισε πως θα μπουν στα ταμεία της τουλάχιστον 2.500€. Επόμενος αντίπαλος η X7 Esports το βράδυ της Τρίτης (21:00).

H Anorthosis Famagusta Esports μπήκε στη σειρά με άγριες διαθέσεις και είχε σταθερά το προβάδισμα στο game 1. Αυτό δεν πτόησε την FTW που είχε δείξει και νωρίτερα στο Play In Stage πως δεν έχει κανένα πρόβλημα να παίζει από πίσω. Παρά το σημαντικό προβάδισμα η ANO δυσκολεύοταν να βρει καλά fights ώστε να κλείσει το game, ενώ ούτε τα δύο Baron buffs αποδείχτηκαν αρκετά. Στην προσπάθεια της να κόψει το Ocean Soul από τους Πορτογάλους, έχασε το κρισιμότερο fight του παιχνιδιού και το Nexus της.

Το αρνητικό αποτέλεσμα πείσμωσε την κυπριακή ομάδα που μπήκε φουριόζα στο game 2 και δεν άφησε τη FTW να πάρει “ανάσα”. Μετά από 29 λεπτά απόλυτης κυριαρχίας, η Ανόρθωση έβαλε τέλος στο μαρτύριο των Πορτογάλων και έστειλε τη σειρά σε τρίτο παιχνίδι. Εντελώς διαφορετική εικόνα στο game 3 με ένα τρομερά αμφίρροπο πρώτο 20λεπτο. Η ΑΝΟ “τράβηξε τη σκανδάλη” στο 22′, σκότωσε τέσσερις αντιπάλους και τον Baron και σιγά σιγά άρχισε να ανοίγει η… πόρτα για το Main Stage.

Ακολούθησαν περίπου επτά λεπτά αγωνίας όμως η Ανόρθωση δεν μας απογόητευσε. Άρτια εκτελεσμένο team fight, Quadra kill για τον GoldenTo4st και σε κάτι λιγότερο από 30′ το 2-1 ήταν γεγονός.

Τα Groups του Main Event

Το πρόγραμμα του ομίλου της Ανόρθωσης

Other Articles