Τέλος διαδρομής για την Anorthosis Esports στο EMEA Masters Spring Split 2023. Η ΑΝΟ έφτασε μια νίκη μακριά από τις οκτώ κορυφαίες ομάδες όμως δεν κατάφερε να κερδίσει για δεύτερη φορά την SK Gaming Prime. Το τελικό 2-4 δεν ήταν αρκετό για να πάρει την πρόκριση η ομάδα του Duriel, που μπορεί όμως να κρατήσει πολλά θετικά από την παρουσία της στη διοργάνωση.

Τα πράγματα ξεκίνησαν πολύ άσχημα για την Anorthosis Famagusta Esports αφού γνώρισε back-to-back “βαριές” ήττες από τις Riddle Esports και Team GO. Κόντρα στην SK Gaming Prime η ΑΝΟ έπρεπε να παίξει τα “ρέστα” της και αυτό ακριβώς έκανε. Παρόλο που βρέθηκε από νωρίς πίσω και είδε τον εφιάλτη του 0-3 να “ζωντανεύει” κατάφερε να κάνει την ανατροπή και με τη σπουδαία αυτή νίκη να μείνει στο παιχνίδι της πρόκρισης.

Στη ρεβάνς με την Riddle η Ανόρθωση παρουσίασε ένα πολύ βελτιωμένο πρόσωπο και κόντραρε τους Νορβηγούς στα ίσια για σχεδόν 30 λεπτά. Τα συνεχόμενα χαμένα fights όμως έδωσαν το πάνω χέρι στη RDL που έστειλε την ΑΝΟ στο 1-3. Οι “μπλε” βρέθηκαν ξανά με την πλάτη στον τοίχο και τότε κατάφεραν το αδιανόητο. Η ομάδα της Αμμοχώστου κατάφερε να κερδίσει ένα από τα μεγάλα φαβορί για τον τίτλο, την Team GO.

Η τεράστια αυτή επιτυχία έφερε την ΑΝΟ μια νίκη μακριά από το top 8, με το ματς κόντρα στην SKP να κρίνει τη 2η θέση. Δυστυχώς για την ομάδα από την Κύπρο η παρέα του Febiven έκανε τρομερό game και κατάφερε να κυριαρχήσει απόλυτα από το early game. Τόσο κοντά αλλά τόσο μακριά για την Ανόρθωση που έχει πολλά θετικά να κρατήσει από αυτή της την περιπέτεια.

Other Articles