Το Greek Legends League θέλει πάντα να συνεργάζεται με τους καλύτερους και όταν μιλάμε για περιφερειακά gaming, κανείς δεν συγκρίνεται με την SteelSeries. Σήμερα (Σάββατο 28 Μαΐου) βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε πως η SteelSeries θα είναι επίσημος συνεργάτης του Greek Legends στο επερχόμενο Summer Split. Η κορυφαία εταιρεία στο gaming hardware και το μεγαλύτερο πρωτάθλημα esports σε Ελλάδα και Κύπρο θα πορευτούν μαζί στο 10ο Split της ιστορίας του GLL.

Σχετικά με τη SteelSeries

Από το 2001 όταν και δημιούργησε το πρώτο Gaming Mousepad (Icemat) μέχρι και σήμερα που αποτελεί μοναδική επιλογή εκατοντάδων ομάδων και επαγγελματιών παικτών η SteelSeries έχει καταφέρει να μετατραπεί σε κινητήρια δύναμη των esports και του επαγγελματικού gaming. Το γεγονός πως το 2002 αποφάσισε να συνεργαστεί με επαγγελματίες esports παίκτες αλλά και να χορηγήσει για πρώτη φορά event δείχνει πόσο αφοσιωμένη ήταν και είναι στον στόχο της: την ανάπτυξη των esports και την υποστήριξη των παικτών.

Οι πρωτιές δεν σταματούν εδώ. Το 2004 κυκλοφόρησε το πρώτο gaming headset ενώ δύο χρόνια αργότερα παρουσίασε το πρώτο μηχανικό gaming πληκτρολόγιο. FaZe Clan, Team OG, Fnatic, NaVi, NiP, SK Gaming και Virtus.Pro είναι μόνο κάποιοι από τους σπουδαίους οργανισμούς που εμπιστεύονται την SteelSeries. Πιστή στο όραμα της η SteelSeries συνεχίζει να στηρίζει τις μεγάλες διοργανώσεις και αυτό το καλοκαίρι θα βρεθεί στο πλευρό του Greek Legends League σε ένα Split που θα μείνει αξέχαστο στους λάτρεις του ηλεκτρονικού αθλητισμού.

Περισσότερες πληροφορίες για την SteelSeries μπορείτε να βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα της: https://steelseries.com/

Other Articles

GLLGLL Special
GLLΑνακοινωση