Φινάλε για τις υποχρεώσεις της Anorthosis Famagusta Esports στο EU Masters Spring 2021. Η πρωταθλήτρια του Greek Legends νίκησε την Mkers αργά το βράδυ της Τετάρτης και αποχαιρέτησε με νίκη την διοργάνωση.

Το πρώτο παιχνίδι της ημέρας απέναντι στην BIG παρόλο που ξεκίνησε ιδανικά για την ANO με γρήγορο first blood και double kill στον Dom1nant. Η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη με τους Γερμανούς να είναι “τρομακτικοί” και να κυριαρχούν απόλυτα στο Summoner’s Rift και να κερδίζουν σε κάτι λιγότερο από 20 λεπτά.

Μπορεί αυτή η ήττα να μην είχε βαθμολογική σημασία όμως εκείνη που ακολούθησε από την K1CK ήταν εκείνη που απέκλεισε την ANO. Οι Πολωνοί παρόλο που προέρχονταν από την 4η συνεχόμενη ήττα τους παρουσιάστηκαν ετοιμότατοι και κέρδισαν τους πρωταθλητές του Greek Legends αποκλείοντας τους από τη συνέχεια.

Με την Mkers να έχει εξασφαλίσει την πρόκριση και την Ανόρθωση να έχει αποκλειστεί οι δύο ομάδες κοντραρίστηκαν σε μια αναμέτρηση διαδικαστικού χαρακτήρα. Χωρίς άγχος (και με Nasus, Zed, Garen στο composition) πλέον οι παίκτες της ΑΝΟ έβγαλαν ένα διαφορετικό πρόσωπο και κέρδισαν τους Ιταλούς.

Other Articles