Η Cowboysquad Imperials Esports επικράτησε με 3-0 της Rejects Gaming και προκρίθηκε για πρώτη φορά στην ιστορία της σε Split του Greek Legends League. Με φόρα από την εντυπωσιακή της πορεία στο Wings League του 2020, η CBI “σκούπισε” την αντίπαλο της στον πρώτο προκριματικό και θα δώσει το “παρών” στο Spring Split 2021.

Το νέο μέλος του GLL έφερε μερικά νέα πρόσωπα. Στο bot lane είδαμε το δίδυμο των SpieleAufDeutsch (Support από τη Γερμανία) και Checkfider (17χρονο Marksman από την Τσεχία) ενώ στο top lane είδαμε τον Γάλλο Zongo. Σε mid και jungle είδαμε δύο αρκετά γνώριμα πρόσωπα – Tsiperakos & SneakyLemon – που στο προηγούμενο Split έφτασαν ως το top 4 με τις Team Refuse και HIVE αντίστοιχα.

H Rejects δεν κατάφερε αν και κατέβαλε μεγάλη προσπάθεια δεν μπόρεσε να κόψει την ξέφρενη πορεία της CBI και μετά από δύο σερί παρουσίες στα “σαλόνια” του Greek Legends (Summer Split & Winter Split) υποβιβάζεται. Η συνέχεια θα δοθεί την Τρίτη 12 Ιανουαρίου με τον δεύτερο προκριματικό ανάμεσα σε Zerolag Esports και The Spawn.

Other Articles

League Of Legends