Όπως είναι ήδη γνωστό αύριο 11 Νοεμβρίου οι live servers θα κάνουν update με το pre-season patch και συγκεκριμένα το v10.23. Επειδή οι αλλαγές σε κάθε αντίστοιχο patch είναι αρκετά μεγάλες, οι ομάδες θα χρειαστούν έναν απαραίτητο χρόνο για να μπορέσουν να προσαρμοστούν με τα νέα δεδομένα. Για αυτό το λόγο αποφασίσαμε την αναβολή των ημερών (Day 9,10) και (Quarter-Finals) που ήταν προγραμματισμένες για τις 14-15 και 21-22 του μήνα αντίστοιχα. Το GL2D επομένως θα κάνει ένα μικρό διάλειμμα και θα συνεχίσει από τις 28-29 του μήνα.

Ας δούμε όμως τι έγινε την τελευταία αγωνιστική εβδομάδα και πως έχει διαμορφωθεί η κατάταξη έπειτα από τους τελευταίους αγώνες. Παρακάτω παρατίθενται τα σχετικά γραφικά.

Έχει μείνει άλλη μία αγωνιστική εβδομάδα για την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας του τουρνουά. Άλλοι 6 αγώνες (και πόντους) λοιπόν για την κάθε ομάδα, κάτι που κάνει ρευστά τα δεδομένα μέχρι και την τελευταία αγωνιστική ημέρα και που μπορεί να αλλάξει εύκολα τις 8 κρίσιμες θέσεις πρόκρισης στα Play-offs.

Ραντεβού λοιπόν στις 28-29 του μήνα και στην πιο κρίσιμη αγωνιστική εβδομάδα του GL2D.

Other Articles

GLL
GLLVideo