Βρισκόμαστε μια “στροφή” μακριά από το φινάλε του πρώτου μισού της κανονικής περιόδου του GL2D Spring Split 2023 και η Team Refuse “σαρώνει”. Η RFS μετά από 6 αγωνιστικές είναι πρώτη και αήτηττη, τρεις βαθμούς πάνω από τον Ionikos Nikaias Esports που έχασε για πρώτη φορά μέσα στο 2023. Ποιος κατάφερε να “λυγίσει” τον Ιωνικό; Η πρωτοεμφανιζόμενη Action Per Minute που αυτή την εβδομάδα έκλεψε την “παράσταση”.

 

  • Team Refuse: Μόνη στην κορυφή βρίσκει το τέλος της 3ης εβδομάδας την Team Refuse. Ούτε η IN5, ούτε και η TPX μπόρεσαν να ανακόψουν την ξέφρενη πορεία της RFS που πάει στο ντέρμπι με τον Ιωνικό ως 1η και αήττητη.
  • Ionikos Nikaias Esports: Στην 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα έπεσε ο Ιωνικός, που είδε την APM να τελειώνει το αήττητο σερί 5 αγώνων που “έτρεχε”. Η 3η εβδομάδα είχε ξεκινήσει με την επικράτηση 2-0 επί της ουραγού DKE.
  • Project Sinners: Πρώτο 2/2 για τη νέα σεζόν για την PJS. O Pipinos και η παρέα του “βύθισαν” τις TPX και DKE και σκαρφάλωσαν στην 3η θέση.
  • Action Per Minute: Ο μήνας δεν ήταν το μόνο που άλλαξε τις προηγούμενες μέρες. Η APM παρουσίασε ένα εντελώς διαφορετικό πρόσωπο σε σχέση με τις πρώτες εβδομάδες και έκανε το δύο στα δύο. Η νεοφώτιστη στο GL2D, ήταν φανταστική και νίκησε δύο από τις καλύτερες ομάδες της λίγκας (INE & SRG).
  • Silent Revolution Gaming: Μια ασυνήθιστη “παράδοση” χτίζει η SRG που κάθε εβδομάδα χάνει το ματς της Πέμπτης και κερδίζει εκείνο της Παρασκευής. Με τη νίκη επί της IN5 έφτασε τους 9 βαθμούς και έμεινε σε απόσταση “αναπνοής” από την πρώτη τετράδα.
  • Team Paradox: Tέλος στο αήττητο σερί της TPX έβαλε η Project Sinners, ενώ ακολούθησε μια ακόμα ήττα από την RFS. Στους 6 βαθμούς και την 6η θέση η Team Paradox.
  • Team Insidious: Με δύο ήττες (από RFS και SRG) συνέχισε την πορεία της η IN5 που έφτασε τα πέντε παιχνίδια χωρίς νίκη.
  • Doomed Kings: Η DKΕ παραμένει η μοναδική ομάδα του πρωταθλήματος χωρίς θετικό αποτέλεσμα. Αν θέλει να αποφύγει την τελευταία θέση θα πρέπει να γίνουν δραματικές αλλαγές.

Τα αποτελέσματα της 2ης εβδομάδας

Day 5 – 2/2

Team Insidious vs. Team Refuse 0-2
Ionikos Nikaias Esports vs. Doomed Kings 2-0
Silent Revolution Gaming vs. Action Per Minute 0-2
Project Sinners vs. Team Paradox 2-0

Day 6 – 3/2

Team Insidious vs. Silent Revolution Gaming 0-2
Project Sinners vs. Doomed Kings 2-0
Team Paradox vs. Team Refuse 0-2
Action Per Minute vs. Ionikos Nikaias Esports 2-0

Η βαθμολογία μετά το τέλος της 6ης αγωνιστικής

Other Articles

GLL Special