Η Team Refuse κάθεται από χτες (Παρασκευή 25/3) στο θρόνο του Greek Legends Second Division. Οι παίκτες της RFS εμφανίστηκαν πανέτοιμοι στον τελικό του GL2D Spring Split 2023, νίκησαν με 3-0 τον Ionikos Nikaias Esports και κατέκτησαν το πρώτο τρόπαιο της σεζόν. Πολυτιμότερος παίκτης των τελικών, αναδείχθηκε ο jungler της Refuse, N3znamy.

Πριν την έναρξη της αναμέτρησης θεωρούσαμε δεδομένο πως θα δούμε μια πολύ κλειστή σειρά που θα κρινόταν στις λεπτομερες. Κάτι τέτοιο ωστόσο δεν συνέβη ποτέ, αφού η Team Refuse βρέθηκε σε τρομερή μέρα, ενώ έμοιαζε να έχει απάντηση σε κάθε κίνηση του Ιωνικού. Η RFS μπήκε δυνατά στους τελικούς και πήρε νωρίς τα “ηνία” του game 1. Ο Ιωνικός προσπάθησε να επιστρέψει στην αναμέτρηση (εκμεταλλευόμενος τα λάθη της RFS) όμως οι “πράσινοι” έμειναν ψύχραιμοι και κατάφεραν να κάνουν 1-0.

Παρόμοια εικόνα και στην δεύτερη συνάντηση με την RFS να έχει τον πρώτο λόγο και τον INE να ψάχνει την ανατροπή. Παρά τις προσπάθειες των “μπλε” και το quadra kill του Druxy, η Team Refuse νίκησε ξανά και έφτασε σε championship point. Η πολύ καλά διαβασμένη RFS μετέτρεψε σε τυπική διαδικασία το game 3 και έφτασε στην κατάκτηση του πρώτου τροπαίου για το 2023.

Μεγάλος πρωταγωνιστής ο Jungler των νικητών, N3znamy ο οποίος αναδείχθηκε και πολυτιμότερος παίκτης του τελικού.

Other Articles

GLL