Με την Team Refuse να επικρατεί με 2-0 του Ionikos Nikaias Esports στο ντέρμπι της αγωνιστικής συνεχίστηκε η δράση στο GL2D Spring Split 2023. Πολύτιμο αποτέλεσμα για “πράσινους” που έχουν τον πρώτο λόγο για την κατάκτηση της πρώτης θέσης στην κανονική περίοδο. Αναβλήθηκαν οι αναμετρήσεις της Silent Revolution Gaming (με Team Paradox & Action Per Minute), λόγω του καταστροφικού σεισμού σε Τουρκία και Συρία.

Πρώτη και αήττητη παρέμεινε για ακόμα μια εβδομάδα η Team Refuse, που θριάμβευσε στο ντέρμπι με αντίπαλο τον Ionikos Nikaias Esports. Aνώτερη και στα 2 games η RFS – και με εξαιρετικούς τους Inferno, N3znamy και Matrix – πήρε ισάριθμες εμφατικές νίκες. Στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής η RFS έμεινε στο 1-1 με την IN5, ενώ ο Ιωνικός επικράτησε της DKE για να πλησιάσει στους 4 βαθμούς από την κορυφή.

Aήττητο διήμερο για την Team Insidious, με δύο ισοπαλίες απέναντι σε Project Sinners και Team Refuse. Οι δύο αυτοί βαθμοί δεν ήταν αρκετοί για να ξεφύγει η IN5 από την προτελευταία θέση της βαθμολογίας. Action Per Minute & Team Paradox κέρδισαν το ένα παιχνίδι που έδωσαν και πλέον περιμένουν να αντιμετωπίσουν την SRG στις εξ’ αναβολής αναμετρήσεις. Μόλις ένα βαθμό μάζεψε η Project Sinners που αναδείχτηκε ισόπαλη με την IN5 και ηττήθηκε από την TPX.

Κλείνουμε με την Doomed Kings που μετά από 8 αναμετρήσεις ακόμα αναζητά τον πρώτο της βαθμό στη σεζόν.

Τα αποτελέσματα της 4ης εβδομάδας

Day 7 – 9/2

Action Per Minute vs. Doomed Kings 2-0
Team Paradox vs. Silent Revolution Gaming – Αναβολή
Ionikos Nikaias Esports vs. Team Refuse 0-2
Team Insidious vs. Project Sinners 1-1

Day 8 – 10/2

Team Paradox vs. Project Sinners 2-0
Action Per Minute vs. Silent Revolution Gaming – Αναβολή
Team Refuse vs. Team Insidious 1-1
Ionikos Nikaias Esports vs. Doomed Kings 2-0

Η βαθμολογία μετά το τέλος της 8ης αγωνιστικής


*H Silent Revolution Gaming έχει 2 παιχνίδια λιγότερα
*Η Team Paradox έχει 1 παιχνίδι λιγότερο
*Η Action Per Minute έχει 1 παιχνίδι λιγότερο

Other Articles

GLL