Μόλις τέσσερα παιχνίδια (αυτά της 11ης αγωνιστικής) περιελάμβανε το πρόγραμμα της week 6 του GL2D Spring Split 2023. Η Team Refuse κέρδισε την DK και αύξησε τη διαφορά από τον 2ο Ιωνικό στους τρεις βαθμούς. Στην 3η θέση παρέμεινε η Action Per Minute που αναδείχτηκε ισόπαλη 1-1 με την Project Sinners. Πλέον όλα τα βλέμματα στρέφονται στην τελευταία εβδομάδα της κανονικής περιόδου που θα είναι superweek.

Μπορεί η 6η εβδομάδα να ήταν μισή, όμως αποδείχτηκε αρκετή για να πάρει “ανάσα” η Team Refuse. Οι πρωτοπόροι επικράτησαν 2-0 της DK και κατάφεραν να απομακρυνθούν από τον 2ο της βαθμολογίας Ιωνικό, αφού η ομάδα της Νίκαιας έμεινε στο 1-1 με την Silent Revolution Gaming. Ισοπαλία και για την Action Per Minute στο ματς με την Project Sinners, με την APM να χάνει την ευκαιρία να ανέβει 2η.

Νίκη που της δίνει προβάδισμα για την κατάληψη της 4ης θέση πήρε η Team Insidious, που λύγισε – και προσπέρασε – την Team Paradox. Στην τελευταία θέση χωρίς νίκη παραμένει η Doomed Kings. Η week 7 ξεκινά την Πέμπτη 2/3 και θα ολοκληρωθεί το Σάββατο 4/3.

Τα αποτελέσματα της 5ης εβδομάδας

Day 11

Doomed Kings vs. Team Refuse 0-2
Project Sinners vs. Action Per Minute 1-1
Team Paradox vs. Team Insidious 0-2
Silent Revolution Gaming vs. Ionikos Nikaias Esports 1-1

Η βαθμολογία μετά το τέλος της 11ης αγωνιστικής

1. Team Refuse 24
2. Ionikos Nikaias Esports 21
3. Action Per Minute 20
4. Team Insidious 16
5. Team Paradox 15
6. Project Sinners 13
7. Silent Revolution Gaming 11
8. Doomed Kings 0

Other Articles

GLL Special