Οι Odyssey Gaming και Howl Esports έγιναν οι πρώτες ομάδες που εξασφάλισαν τη συμμετοχή τους στα Playoffs του GLAL Spring Split 2023 και πλέον στρέφουν την προσοχή τους στην τελευταία εβδομάδα και στο μεταξύ τους ντέρμπι. Με την ODC 1η με 23 βαθμούς και την HWL μόλις δύο πόντους πίσω, το πρώτο spot θα κριθεί στο μεγάλο φινάλε.

Στην κορυφή του GLAL επέστρεψε μετά από μια εβδομάδα απουσίας η Odyssey Gaming. Οι τέσσερις βαθμοί που πήρε κόντρα σε CRT (2-0) και MDA (1-1) ήταν αρκετοί για να προσπεράσει την Howl Esports και να βρεθεί στο +2. Η HWL είδε το σερί των πέντε σερί νικών να φτάνει στο τέλος του, καθώς έχασε με 2-0 από τη φορμαρισμένη ALMO. Παρά την απότομη “προσγείωση” του Σαββάτου, η ισοπαλία της Κυριακής (με την PAIN) ήταν αρκετή για να στείλει την HWL στα Playoffs.

Η αντεπίθεση της Vendetta συνεχίζεται, αφού με τη νίκη επί της LY και το 1-1 με την CRT εδραιώθηκε στην 3η θέση και βρίσκεται πολύ κοντά στην πρόκριση στο postseason. Αήττητο διήμερο και για την AlmoPlayers που μετά το δύο στα δύο της Week 6 ανέβηκε στην 4η θέση. Μπορεί VDT και ALMO να έχουν τον πρώτο λόγο για την πρόκριση στα Playoffs, όμως μαθηματικά τίποτα δεν έχει κριθεί ακόμα.

Η 5η CRYSTAL βρίσκεται μόλις έναν πόντο μακριά από το top 4, με την 6η Lynch να απέχει τρεις. Το πρώτο της “τρίποντο” πανηγύρισε η ουραγός του GLAL, Paranormal Invaders που κατάφερε να κερδίσει τη MAD ACES και να την αφήσει στην 7η θέση. Η MDA έχει συμπληρώσει ένα μήνα χωρίς νίκη.

Tα αποτελέσματα της 6ης εβδομάδας

Day 11 – 4/3

Lynch Esports vs. Vendetta 0-2
AlmoPlayers vs. Howl Esports 2-0
CRYSTAL ESPORTS vs. Oddysey Gaming 0-2
MAD Aces vs. Paranormal Invaders 0-2

Day 12 – 5/3

Vendetta vs. CRYSTAL ESPORTS 1-1
MAD ACES vs. Odyssey Gaming 1-1
Paranormal Invaders vs. Howl Esports 1-1
Lynch Esports vs. AlmoPlayers 0-2

H βαθμολογία

1. Odyssey Gaming 23
2. Howl Esports 21
3. Vendetta 18
4. AlmoPlayers 16
5. CRYSTAL ESPORTS 15
6. Lynch Esports 13
7. MAD ACES 11
8. Paranormal Invaders 8

Other Articles

GLL Special