Μπορεί η Howl Esports να ήταν η μεγάλη νικήτρια του ντέρμπι της τελευταίας αγωνιστικής, όμως το αποτέλεσμα αυτό δεν ήταν αρκετό για να χάσει την 1η θέση η Odyssey Gaming. Οι δύο ομάδες θα συναντηθούν σε λίγα 24ωρα στον πρώτο ημιτελικό του GLAL Spring Split 2023. AlmoPlayers και Vendetta εντυπωσίασαν στο δεύτερο μισό της σεζόν και δικαίως πήραν τα υπόλοιπα “εισιτήρια” για τα Playoffs.

Tέλος στην regular season του πρώτου GLAL Split με την Odyssey Gaming να παίρνει την πρωτιά. Η εξασφάλιση της 1ης θέσης ήρθε νωρίτερα από οτι περίμεναν στην ODC. Το Σάββατο η Vendetta πήρε σπουδαία νίκη απέναντι στη Howl Esports, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα η ODC να “κλειδώσει” πρόωρα το πρώτο spot. Το ντέρμπι της Κυριακής είχε βαθμολογικό ενδιαφέρον μόνο για τη Howl, που νίκησε με 2-0 και δεν μπήκε σε… περιπέτειες.

Aγωνία ως το τέλος είχαμε για τις θέσεις 3 και 4 με τις AlmoPlayers και Vendetta να δίνουν μάχη για το πλεονέκτημα στο best of 5. Αμφότερες εξασφάλισαν τη συμμετοχή τους στα νοκ-αουτ από το Σάββατο και η μεταξύ τους αναμέρηση της Κυριακής μετατράπηκε σε 3rd place decider. H ALMO – που της έκανε μόνο ένα αποτέλεσμα – ήταν η μεγάλη νικήτρια του game και προσπέρασε την VDT. Ανεξάρτητα από την τελική κατάταξη, είναι ξεκάθαρο πως αμφότερες άξιζαν την πρόκριση και έχουν κάθε λόγο να νιώθουν ικανοποίηση.

Πρόωρο τέλος στη σεζόν για τις υπόλοιπες ομάδες της λίγκας. Η Lynch Esports παρά το 2 στα 2 θα αρκεστεί στην 5η θέση της βαθμολογίας. Έκτη τερμάτισε η CRYSTAL ESPORTS, η οποία πανηγύρισε μόλις μια νίκη στον β’ γύρο. Με νίκη έκλεισε τις υποχρεώσεις της η Paranormal Invaders που γλίτωσε την τελευταία θέση, αφού πλεονεκτεί στην ισοβαθμία με την MAD ACES.

Tα αποτελέσματα της 7ης εβδομάδας

Day 13 – 11/3

AlmoPlayers vs. MAD ACES 2-0
Paranormal Invaders vs. Odyssey Gaming 0-2
Howl Esports vs.Vendetta 0-2
CRYSTAL ESPORTS vs. Lynch Esports 0-2

Day 14 – 12/3

CRYSTAL ESPORTS vs. Paranormal Invaders 0-2
AlmoPlayers vs. Vendetta 2-0
Howl Esports vs. Odyssey Gaming 2-0
MAD ACES vs. Lynch Esports 0-2

H βαθμολογία

1. Odyssey Gaming 26
2. Howl Esports 24
3. AlmoPlayers 22
4. Vendetta 21
5. Lynch Esports 19
6. CRYSTAL ESPORTS 15
7. MAD ACES 11
8. Paranormal Invaders 11

Other Articles