Λίγο πριν την αλλαγή της χρονιάς μπαίνουμε σε αγωνιστικούς ρυθμούς με το άνοιγμα των αιτήσεων για τα Open Qualifiers του Greek Legends Amateur League! Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν από σήμερα να συμπληρώσουν την σχετική φόρμα και να δηλώσουν την ομάδα τους για τα προκριματικά του Spring Split 2024.

*Φόρμα Συμμετοχής*

Οι αιτήσεις είναι ήδη ανοιχτές και θα κλείσουν την Πέμπτη 14 Ιανουαρίου στις 18:00 (θα ακολουθήσει η διαδικασία της αξιολόγησης των αιτήσεων). Μετά την ολοκλήρωση της αξιολόγησης οι ομάδες θα λάβουν email που θα τους ενημερώνει για την πορεία της αίτησης τους. Οι ομάδες που θα πάρουν το “οκ” για συμμετοχή στα Open Qualifiers θα λάβουν και αναλυτικές οδηγίες για τα επόμενα βήματα.

Να σημειώσουμε πως κάθε ομάδα μπορεί να έχει μέχρι και 3 IMP (Imports) στο βασικό Roster, ενώ όλοι οι παίκτες θα πρέπει να έχουν φτάσει Diamond3+ σε EMEA Server είτε σε SoloQ είτε σε Flex μέσα στο Season 13! Κάθε ομάδα θα πρέπει να διαθέτει τουλάχιστον 6 παίκτες που να πληρούν τα αγωνιστικά κριτήρια.

Τα Open Qualifiers θα πραγματοποιηθούν το διήμερο 18 & 19 Ιανουαρίου 2024.Για οποιαδήποτε απορία μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στo email: contact@greeklegends.gr

Other Articles

Ανακοινωση
GLLΑνακοινωση