Οι Gamespace MCE και Hive Athens EC είναι οι δύο ομάδες που θα συμπληρώσουν το παζλ του Greek Legends League για το 2022. Το φινάλε των τελευταίων closed qualifiers (με τη μορφή που τα γνωρίζουμε) βρίσκει θριαμβεύτριες τις GSMC και HIVE που έκλεισαν θέση στην 1η κατηγορία για τα επόμενα Splits.

Η αρχή έγινε το Σάββατο 11 Δεκεμβρίου με την αναμέτρηση της Gamespace MCE με την πρωταθλήτρια του GLWL, The Spawn Esports. Στα “χαρτιά” φαβορί ήταν η GSMC με παίκτες όπως ο Kaba, o Nazgul και ο Mikel να δίνουν στην ομάδα την απαραίτητη εμπειρία για τέτοιες καταστάσεις. Παρά την μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλε η SPN δεν κατάφερε να διαψεύσει τα προγνωστικά με αποτέλεσμα να ηττηθεί με 3-0 από τη GSMC και να μείνει για μια ακόμα σεζόν στο GLWL. AXE MVP της αναμέτρησης αναδείχτηκε ο mid laner των “μπλε”, Mikkel.

Tην Κυριακή το σκηνικό άλλαξε, αφού Umbra Divinus Gaming και Hive Athens EC μας προσέφεραν πέντε παιχνίδια γεμάτα δράση. Στο τέλος εκείνη που κατάφερε να “επιβιώσει” ήταν η HIVE που βρίσκεται ξανά στην μεγάλη κατηγορία του Greek Legends League. H HIVE πήρε εύκολα το game 1 και όλα έδειχναν πως θα κάνει το ίδιο και στο 2ο παιχνίδι της σειράς. Μετά από ένα τρομακτικό throw η UDG κατάφερε να ισοφαρίσει ενώ στη συνέχεια πήρε κεφάλι στο σκορ 1-2! Με την πλάτη στον τοίχο η HIVE γύρισε τον “διακόπτη” και με δύο συνεχόμενα stomps έστειλε την UDG στην 2η κατηγορία. AXE MVP της σειράς ήταν ο Lotus.

Other Articles