Είστε έτοιμοι να δείξετε στον κόσμο τις ικανότητες σας στο League of Legends; Αν η απάντηση είναι ναι (η οποία είναι και η σωστή) τότε σας έχουμε εξαιρετικά νέα. Το Greek Legends League σε συνεργασία με το TikTok Greece διοργανώνει το #GLLOutplay Challenge! Ανεβαστε τα plays σας με αυτο το hashtag και ισως εχετε την ευκαιρια να σας castάρει ο μεγαλύτερος Έλληνας caster, Βασίλης “TheRock7” Βολτής.

Προφανώς οι εκπλήξεις δεν σταματούν εδώ αφού στο πλαίσιο του #GLLOutplay θα πραγματοποιηθούν ειδικά TikTok Livestreams. Η αρχή θα γίνει στις 9 Νοεμβρίου στις 17:30 με τους Βασίλη Βολτή και Αντώνη Μπαλαδήμα που θα απαντήσουν στις ερωτήσεις του κοινού. Στης 19 του ίδιου μήνα στις 19:00, θα δούμε ένα 2 vs. 2 Showmatch στο οποίο θα αγωνιστούν οι Sophisticated, VenomFox, IceBreaker και J0J0C. Τα παραπάνω θα προβληθούν ζωντανά στο TikTok Account του @greeklegendsleague!

Το #GLLOutplay Challenge ξεκινά στις 8 Νοεμβρίου και θα διαρκέσει περίπου δύο εβδομάδες. Πάρτε μέρος και που ξέρετε, ίσως να είστε εσείς οι επόμενοι παίκτες που θα castάρουν οι κορυφαίοι σχολιαστές σε Ελλάδα και Κύπρο.

Other Articles