Η WLGaming “σκούπισε” την Team Phantasma και προκρίθηκε πανηγυρικά στον τελικό του GLL Winter Split 2021 powered by What’s Up. Οι “κόκκινοι” μας είχαν δείξει από τον προημιτελικό με την Team Refuse πως έχουν… άγριες διαθέσεις όμως κάνεις δεν περίμενε μια τόσο μονόπλευρη σειρά το βράδυ της Τρίτης. Η WLG κλείνει θέση σε τελικό για πρώτη φορά μετά το καλοκαίρι του 2020 και μένει να δούμε αν μπορεί να επιστρέψει στους τίτλους.

 Η ιστορία δεν επαναλήφθηκε

Χρειάστηκε να περιμένει καιρό όμως ένα χρόνο μετά τον αποκλεισμό της από την Team Refuse στα Playoffs του Winter Split 2020 η WLGaming πήρε τη ρεβάνς. Η WLG μπήκε πολύ δυνατά στον προημιτελικό και καθάρισε με συνοπτικές διαδικασίες το game 1. Η RFS απάντησε με μια εξαιρετική εμφάνιση χωρίς να δυσκολευτεί ιδιαίτερα έφερε και πάλι τη σειρά στα ίσια. Το παιχνίδι που έκρινε τον προημιτελικό ήταν το 3ο, καθώς οι δύο ομάδες έδωσαν ομηρικές μάχες για το προβάδισμα.

Με τον Elder να αράζει στο pit, οι Icebreaker και Spooky πιάστηκαν από την Refuse όμως κανείς τους δεν έπεσε. Η RFS δεν βρήκε kills, κατευθύνθηκε χωρίς vision προς τον dragon pit και ένα εξαιρετικό trap του iLevi ήταν η αρχή του τέλους για τους “πράσινους”. Elder buff, Baron buff και match point για την WLGaming. Το 4ο παιχνίδι είχε διαδικαστικό χαρακτήρα καθώς η Refuse έμοιαζε να έχει ξεμείνει από δυνάμεις μετά την υπεροπροσπάθεια του προηγούμενου game. Η WLG έκανε εύκολα το 3-1 και πέρασε στον 2ο ημιτελικό.

AXE MVP: iLevi

Η εκδίκηση των Ghostbusters

Ήταν τέλη Ιουλίου όταν η Team Phantasma έκοβε το reverse sweep και λύγιζε με 3-2 την WLG για να περάσει στον τελικό του Summer Split 2021 powered by What’s Up. Ένα 24ωρο νωρίτερα οι “κόκκινοι” είχαν χάσει με reverse sweep από την Ανόρθωση και το 0/2 – με τον τρόπο που ήρθε – έμοιαζε σκληρό. Fast forward στις 30 Νοεμβρίου και WLGaming και Team Phantasma βρέθηκαν ξανά σε ημιτελικό, όμως αυτή τη φορά η ιστορία ήταν πάρα πολύ διαφορετική. Με δύο απανωτά stomps η WLG βρέθηκε σε match point. Παρόμοιο το σκηνικό και στην 3η αναμέτρηση, με την TP να είναι ελαφρώς πιο ανταγωνιστική. Ένα κερδισμένο fight στο 27′ έδωσε ελπίδες στην TP που βρισκόταν σταθερά πίσω στο σκορ όμως το Baron steal του Icebreaker προσγείωσε απότομα τα “φαντάσματα”.

ΑXE MVP: WaenA

Other Articles