Οι Anorthosis Famagusta Esports και Team Phantasma ήταν οι μεγάλες πρωταγωνίστριες της 2ης εβδομάδας του GLL Spring Split 2023 powered by What’s Up. H ANO με τις νίκες επί των WPE & HELL έμεινε μόνη πρώτη και αήττητη. Δύο στα δύο και για τα “φαντάσματα” που πήραν το ντέρμπι κόντρα στην WLGaming. Πρώτες νίκες στη σεζόν για Project Rejects & PAO Luminox.

  • Anorthosis Famagusta Esports (4-0): Τη μοναξιά της κορυφής απολαμβάνει πλέον η Ανόρθωση. Με πολύ καλή εικόνα και τον εξαιρετικό iLevi να “μαζεύει” δύο βραβεία What’s Up MVP, η ΑΝΟ νίκησε WPE και HELL για να φτάσει στο 4 στα 4.
  • Team Phantasma (3-1): Η TP αναδείχτηκε νικήτρια στο μεγάλο ντέρμπι της 2ης εβδομάδας του Spring Split, καθώς κατάφερε να κάμψει την αντίσταση της WLG. Ακολούθησε η 3η σερί νίκη των “φαντασμάτων” (επί της WPE) και το 2ο συνεχόμενο MVP award του Madly.
  • WLGaming (3-1): Στη 2η θέση βρίσκεται και η WLG. Μια μέρα μετά την ήττα από την TP, η Rejects έβαλε δύσκολα στους “κόκκινους” που με μεγάλη υπομονή κατάφεραν να ανατρέψουν ένα παιχνίδι που έμοιαζε χαμένο.
  • Wild Panthers Esports (2-2): Χωρίς κάποιο θετικό αποτέλεσμα έκλεισε τη Week 2 η WPE. Το 2-0 της πρεμιέρας ακολούθησαν ήττες από Ανόρθωση και TP.
  • HELL Zerolag (2-2): Η εβδομάδα ξεκίνησε ιδανικά με τους φορμαρισμένους LeoDaras & Sneakylemon να οδηγούν τη HELL στη νίκη επί της GSMC. Ακολούθησε η ήττα από την ANO που αφήνει τη Zerolag στο 2-2.
  • Pentagon Rejects (1-3): Στο πλαίσιο της Week 2 είδαμε την PTR να πανηγυρίζει την παρθενική της νίκη στην 1η κατηγορία, αλλά και να αγγίζει ένα τεράστιο upset. Η Rejects και ο φοβερός Humble άφησαν υποσχέσεις για το μέλλον.
  • PAO Luminox (1-3): Πρώτη νίκη στη σεζόν και για τον PAO που επικράτησε της GSMC στο ντέρμπι των ουραγών. Μένει να δούμε αν αυτό το αποτέλεσμα θα βάλει τους “πράσινους” σε τροχιά επιτυχιών.
  • Gamespace MCE (0-4): Η GSMC είναι η μοναδική ομάδα που δεν έχει πάρει ακόμα κάποιο θετικό αποτέλεσμα. Παρά την βελτίωση σε σχέση με την πρώτη εβδομάδα οι “μπλε” ηττήθηκαν από τις HELL & PAO.

Τα αποτελέσματα της Week 2

3η αγωνιστική – 31/1

HELL Zerolag vs. Gamespace MCE 1-0 (What’s Up MVP: Leo D Aras)
Project Rejects vs. PAO Luminox 1-0 (What’s Up MVP: Humble)
Wild Panthers Esports vs. Anorthosis Famagusta Esports 0-1 (What’s Up MVP: iLevi)
WLGaming vs. Team Phantasma 0-1 (What’s Up MVP: Madly)

4η αγωνιστική – 2/2

PAO Luminox vs. Gamespace MCE 1-0 (What’s Up MVP: Nazrat)
HELL Zerolag vs. Anorthosis Famagusta Esports 0-1 (What’s Up MVP: iLevi)
Project Rejects vs. WLGaming 0-1 (What’s Up MVP: Hesszero)
Wild Panthers Esports vs. Team Phantasma 0-1 (What’s Up MVP: Madly)

Η βαθμολογία

Greek Legends League Spring Split 2023 powered by What’s Up | Day 3

Greek Legends League Spring Split 2023 powered by What’s Up | Day 4

Το πλήρες πρόγραμμα του GLL Spring Split 2023 powered by What’s Up

Other Articles

GLL
GLL Special