Τα προκριματικά για το Summer Split 2021 απέχουν μόλις λίγες ώρες, κάτι που σημαίνει πως μπαίνουμε και επίσημα στην καλοκαιρινή σεζόν του Greek Legends League. Σήμερα (Δευτέρα 17/5, 19:00) η HIVE Athens θα αντιμετωπίσει την Umbra Divinus Gaming, ενώ την Τρίτη (18/5, 19:00) η CBI Esports θα βρει μπροστά της τον Olympiacos Alimou.

Αφού λοιπόν ολοκληρωθούν τα προκριματικά, οι 8 ομάδες που θα λάβουν μέρος στο Summer Split έχουν περίπου μια εβδομάδα να δηλώσουν τα rosters τους. Στις 24 Μαΐου κάθε ομάδα θα πρέπει να έχει ανακοινώσει το roster της για την regular season. Μια εβδομάδα αργότερα και συγκεκριμένα την τελευταία μέρα της Άνοιξης (Δευτέρα 31/5) ξεκινά η αγωνιστική δράση με την πρώτη Superweek του φετινού Summer Split.

Η μεγαλύτερη ημέρα του έτους, η 21η Ιουνίου θα φιλοξενήσει την έναρξη του β’ γύρου της κανονικής περιόδου. Όπως είναι λογικό και ο δεύτερος γύρος θα έχει Superweek η οποία θα τρέξει από τις 28 έως τις 30 Ιουνίου. Η regular season ρίχνει “αυλαία” στις 6 Ιουλίου ενώ στις 12 του ίδιου μήνα ξεκινιύν τα Playoffs. H 2η φάση των Playoffs θα παιχτεί στις 19-20 Ιουλίου ενώ ο μεγάλος τελικός θα πραγματοποιηθεί στα τέλη του μήνα σε ημερομηνία που θα ανακοινωθεί στο κοντινό μέλλον.

Όλες οι αναμετρήσεις θα μεταδοθούν ζωντανά από τα κανάλια του Gamers Lounge σε Twitch και YouTube.

Other Articles

GLLΑνακοινωση