Η Α’ φάση του Greek Legends Wings League ολοκληρώθηκε και όπως επιβάλλεται εντοπίσαμε τους παίκτες και τις ομάδες που ξεχώρισαν. Τις προηγούμενες εβδομάδες είδαμε μερικά εντυπωσιακά παιχνίδια και κάποιες αξιομνημόνευτες εμφανίσεις. Τώρα έφτασε η ώρα να δούμε τι λένε οι αριθμοί για την παρουσία των παικτών στην φάση που ολοκληρώθηκε.

Ξεκινάμε με τον παίκτη που είχε το κορυφαίο KDA και αυτός δεν ήταν άλλος από τον Frostsize της Hive Athens Academy. Ο mid laner από τη Βουλγαρία μετά την ολοκλήρωση των 15 αγωνιστικών έχει KDA 6, με τον συμπαίκτη του Fame να ακολουθεί από πολύ κοντά με 5.8! Tο υπόλοιπο top 5 ανήκει στην CBI Academy και συγκεκριμένα στους Cartamenio, Croka και Sin1ster. Στην κατηγορία του ομαδικού KDA, πρώτη είναι η Hive Athens Academy, κάτι που δεν μας προκαλεί έκπληξη αφού ολοκλήρωσε την Α’ φάση με 15-0.

Όσον αφορά τον παίκτη που σκόρπισε τον τρόμο στο Summoner’s Rift, αυτός ήταν ο Croka που είχε 131 kills – 17 περισσότερα από τον δεύτερο EUNE. Και ενώ άλλοι εκτελούσαν κατά βούληση άλλοι αρνούνταν να “πεθάνουν”. Οι Brokk (The Spawn) και Saxno (HIVA) ήταν οι δύο παίκτες με τα λιγότερα deaths στην Α’ φάση – 34 έκαστος.

Κλείνουμε με τον κορυφαίο Playmaker του πρώτου γύρου, aka τον άνθρωπο που μοίραζε assists χωρίς σταματημό. Ο Cartamenio της CBI Academy πήρε την πρωτιά με 230 assists με τον Speranza να είναι 2ος με 218.

Για να δείτε ποιες ομάδες συνεχίζουν στην Β’ Φάση αλλά και την τελική βαθμολογία της Α’ Φάσης, πατήστε εδώ.

Other Articles