Αυλαία για την Α’ Φάση του GLWL Summer Split 2021 με την Anorthosis Academy να απολαμβάνει τη μοναξιά της κορυφής. Η ΑΝΟΑ πραγματοποιήσε έναν εντυπωσιακό πρώτο γύρο καθώς κατάφερε να πετύχει 10 νίκες σε 11 αναμετρήσεις.

Με νίκες έκλεισε την Α’ Φάση και η Team Phantasma Community. Η TPC αν και αντιμετώπισε δυσκολίες πριν την πρεμιέρα εμφανίστηκε πολύ σταθερή και με σκορ 9-2 μπαίνει στην επόμενη φάση ως 2η στη βαθμολογία. Μαζί της και η Hive Athens (9-2) η οποία ήταν σταθερά καλή και τις 3 εβδομάδες και δείχνει πως θέλει να επιστρέψει στην μεγάλη κατηγορία του Greek Legends League.

Εξαιρετική ήταν και η Panther Stars (8-3) η οποία ξεκίνησε την πορεία της από τα προκριματικά και πλέον χτυπά στα ίσια τις καλύτερες ομάδες της κατηγορίας. Με θετικό πρόσημο ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της και η Team HavoC καθώς μετά από 11 αγωνιστικές βρίσκεται στο 6-5 και την 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Λίγο πιο κάτω συναντάμε τις Zerolag Academy και Olympiacos Alimou που θα πρέπει να ανεβάσουν “στροφές” αν θέλουν να κυνηγήσουν την πρόκριση στα Playoffs.

To 4-7 αποδείχτηκε αρκετό για να σωθούν CBI Academy και GSMC Academy. Η τελευταία δεν κατάφερε να συγκεντρώσει πεντάδα με αποτέλεσμα να χάσει άνευ αγώνα όλα τα ματς της τελευταίας εβδομάδας. Όσον αφορά τους αποκλεισμούς, δεν είχαμε εκπλήξεις σε σχέση με τις προηγούμενες εβδομάδες καθώς Emperor Gaming (3-8), Visual Perception (3-8) και Semper Paratus (2-9) αποχαιρέτησαν το GLWL.

H τελική βαθμολογία για την Α’ Φάση

Other Articles