Το Spring Split πέρασε στην Β΄ Φάση του όμως κάποια πράγματα έμειναν ίδια. Το κοινό ψήφισε τους κορυφαίους της 4ης αγωνιστικής και για ακόμα μια φορά στην λίστα των MVP βλέπουμε τους Speranza (HIVA), Cartamenio και Croka (CBIA). Η συγκεκριμένη τριάδα συνεχίζει να “σαρώνει” τα βραβεία. Την πρωτοπόρο Hive Athens Academy εκπροσωπεί και ο Promise ενώ δύο παίκτες της Team Refuse Academy κλείνουν την καλύτερη 6αδα της εβδομάδας – οι Hatzakos και Lev1athan.

Όσον αφορά την λίστα των παικτών με το καλύτερο KDA, στην κορυφή συναντάμε τον Lotus της Team Phantasma Community (6.6 σε 5 παιχνίδια) με τον Paralyze (6.2 σε 6 παιχνίδια) να ακολουθεί. Δύο ακόμα παίκτες της TPC – Zentul, Goro – κατέλαβαν τις θέσεις 3 και 4 ενώ το top 5 συμπληρώνει ο Rel1keth της VG Phenomenon.

Εντυπωσιακός ο Croka της CBI Academy που μετά από 6 παιχνίδια έχει 55 kills, 12 περισσότερα από τον 2ο Hatzakos (που έχει παίξει επίσης 6 games). Lotus και Zentul έχουν από 41 ωστόσο έχουν ένα παιχνίδι λιγότερο από τη “φονική” μηχανή της CBIA.

Για να δείτε τα αποτελέσματα της 4ης εβδομάδας αλλά και το πρόγραμμα της επόμενης πατήστε εδώ.

Other Articles