Η Anorthosis Academy νίκησε με 3-1 την CBI Academy και πήρε το εισιτήριο για την 2η εβδομάδα των Playoffs του GLWL. Εκεί την περιμένει η NLD Esports (6/3) με τη νικήτρια του ζευγαριού να παίζει με τη The Spawn για μια θέση στον μεγάλο τελικό της 13ης Μαρτίου. Η CBIA – που το Σάββατο είχε αποκλείσει την Team Phantasma Community – κατέλαβε την 5η θέση στο Spring Split.

Team Phantasma Community vs. CBI Academy 1-3

Η σειρά ξεκίνησε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για την ακαδημία της Team Phantasma που πήρε με μεγάλη ευκολία το πρώτο game. H CBIA απάντησε άμεσα με μια εμφατική νίκη για να φέρει τη σειρά στα ίσια και κατάφερε να πάρει κεφάλι στη σειρά μετά από ένα απίθανο παιχνίδι. Η TPC είχε καταφέρει να ανοίξει την αντίπαλη βάση, όμως λίγο πριν αποτελειώσει το αντίπαλο nexus η CBIA έκανε το ace και “έκλεψε” το παιχνίδι. Στο game 4 η TPC μπήκε δυνατά όμως έχασε γρήγορα το μικρό προβάδισμα που εξασφάλισε στο early game και εν τέλει ηττήθηκε για να αποχαιρετήσει την διοργάνωση. Για τους νικητές μεγάλοι πρωταγωνιστές ήταν οι Croka και Cartamenio.

CBI Academy vs. Anorthosis Academy 1-3

Με φόρα από το παιχνίδι του Σαββάτου ο Croka οδήγησε την CBI Academy στο 1-0 απέναντι στην ANOA – σε μια αναμέτρηση που κράτησε 46 λεπτά. Η Anorthosis Academy χρειάστηκε κάτι περισσότερο από 30′ για να κάνει το 1-1 και έμοιαζε να έχει εξαιρετική ψυχολογία παρά την ήττα στο game 1. Το 2-1 έγινε ακόμα πιο εύκολα για την ANOA που έπαιζε σαν να είχε γυρίσει κάποιος διακόπτης. Η CBIA δεν μπόρεσε να βγάλει αντίδραση στο 4ο παιχνίδι της σειράς και υποτάχθηκε στην Aνόρθωση που συνεχίζει στον γ’ γύρο των Playoffs. Σε εξαιρετική κατάσταση οι Rook1e και Mazi που ξεχώρισαν.

Η συνέχεια το ερχόμενο Σάββατο (6/3) στο κανάλι του RedBull.

Other Articles