Ποιες ομάδες προκρίνονται στα Playoffs: Στα Playoffs του Spring Split 2022 θα λάβουν οι ομάδες που θα τερματίσουν στις τέσσερις πρώτες θέσης στη regular season. Το ίδιο θα εφαρμοστεί και στο επερχόμενο Summer Split κ.ο.κ.

Championship Points: Στο τέλος του Split οι 8 ομάδες θα λάβουν Championship Points ανάλογα με την τελική τους κατάταξη (όσο πιο ψηλά τερματίζει μια ομάδα τόσο περισσότερους θα λάβει). Οι ομάδες που θα τερματίσουν στις θέσεις 5 έως 8 θα μάθουν τους πόντους που θα λάβουν με βάση τη θέση τους στη regular season. Για εκείνες που πέρασαν στα νοκ-αουτ ως τελική κατάταξη θα υπολογιστεί η θέση τους στο τέλος του Split.

Π.χ. Μια ομάδα που θα τερματίσει 1η στο regular season μπορεί να βγει 3η στα Playoffs. Στην κατάταξη του Split θεωρείται 3η και θα λάβει τους αντίστοιχους πόντους.

Relegation/Promotion Tournament (PT): Στο τέλος του Split οι δύο ομάδες που θα καταλάβουν τις θέσεις 7 (Seed #1) & 8 (Seed #2) θα αγωνιστούν στο Relegation/Promotion Tournament. Εκεί θα τις περιμένει η νικήτρια του Greek Amateur League (Seed #3) και 1 ομάδα από τα Open Qualifiers του GLWL (Seed #4). Οι ομάδες που θα προκριθούν από το PT θα λάβουν πρόσκληση στο Summer Split 2022.

Greek Amateur League

Το Greek Amateur League (GAL) είναι το μεγαλύτερο ερασιτεχνικό πρωτάθλημα στην Ελλάδα. Στόχος του είναι η ομαλή ένταξη, εκμάθηση, σωστή προπόνηση και η προώθηση μελών στην εγχώρια επαγγελματική σκηνή του League of Legends. Λειτουργεί από το 2013 (προηγούμενη ονομασία: Paragon Phoenix) και διαθέτει 3 διαφορετικές κατηγορίες με συνολικά 34 ομάδες. Υπάρχουν και 2 Academy Leagues ώστε να δοθεί και σε παίκτες μικρότερης δυναμικότητας μια γεύση από το competitive League of Legends. Πρέπει να σημειώσουμε πως το GAL δεν εστιάζει μόνο στους παίκτες αλλά στα esports ως σύνολο. Αρκετοί Casters, Coaches, Managers, Analysts, Hosts & Streamers έχουν ξεκινήσει την πορεία τους από το πρωτάθλημα.

Τρόποι Επικοινωνίας

Email: greekamateurleague@gmail.com
Discord: https://discord.gg/6mRFhvs9wr

Other Articles

GLLGLL SpecialLeague Of Legends