Μετά από ένα μέτριο ξεκίνημα η Emperor Gaming βρήκε γρήγορα τα πατήματα της και πλέον πρωταγωνιστεί στο GLWL Spring Split 2022. H ERG ανέβηκε στην 2η θέση, την ώρα που η 3D Revolution έμεινε για 3ο σερί παιχνίδι χωρίς νίκη. Η 3DR εξακολουθεί να αγνοεί την ήττα, όμως μετρά 4 ισοπαλίες, τις περισσότερες από κάθε άλλη ομάδα. Μετά το τέλος της 4ης εβδομάδας οι δύο ομάδες μοιράζονται την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Η αυτοκρατορία αντεπιτίθεται

Προφανώς και η ανοδική πορεία της Emperor Gaming ήταν η ιδανική αφορμή για ένα Star Wars reference! Δύο στα δύο αυτό το Σαββατοκύριακο με την ERG να λυγίζει τις Pentagon Maze και Project Sinners. Και όταν λέμε “λυγίζει” το εννοούμε καθώς το game 1 απέναντι στην PM αλλά και αμφότερα τα παιχνίδια με την PJS ήταν εξαιρετικά αμφίρροπα. Στο τέλος η ERG βρήκε τρόπο να επιβιώσει και να σκαρφαλώσει στην κορυφή του GLWL.

Εκεί έχει για συγκάτοικο την 3D Revolution που έφτασε τις 3 συνεχόμενες ισοπαλίες. Μπορεί μετά από 8 αγωνιστικές να παραμένει αήττητη ωστόσο τα βρήκε “σκούρα” απέναντι σε Wild Panthers Esports και The Spawn Esports με τις δύο αναμετρήσεις να λήγουν εν τέλει ισόπαλες. Η Pentagon Maze είχε δύσκολη εβδομάδα καθώς μετά την ήττα από την Emperor Gaming, είδε την τύχη να της γυρνά την πλάτη και να χάνει το game 1 με τη WPE στα “χαρτιά” λόγω διακοπής ρεύματος. Παρά την ατυχία βρήκε τα ψυχικά αποθέματα να κυνηγήσει το game 2 και εν τέλει να πάρει την ισοπαλία μετά από 39 λεπτά.

Αήττητο διήμερο για την WPE που όπως και η 3DR την… έβγαλε με δύο ισοπαλίες και έμεινε στην 4η θέση 3 βαθμούς μακριά από την κορυφή. Οι “πάνθηρες” θα πρέπει να είναι ικανοποιημένοι καθώς βγήκαν αλώβητοι από δύο πολύ δύσκολες αναμετρήσεις.

Ανεβάζει στροφές η VP

Ένα ακόμα καλό διήμερο για την Visual Perception που αγνοεί την ήττα από τα τέλη Ιανουαρίου. Η ισοπαλία απέναντι στην πρωταθλήτρια SPN και η νίκη κόντρα στην τελευταία UDG διατηρούν την VP μια “ανάσα” μακριά από τις θέσεις που οδηγούν στα Playoffs. Εξακολουθεί να χάνει έδαφος η The Spawn Esports που μετά τις τελευταίες ισοπαλίες είδε να μειώνονται οι ελπίδες της για πρόκριση στα Playoffs.

Την πρώτη της νίκη μετά την πρεμιέρα βρήκε η Project Sinners που έκαμψε την αντίσταση της Umbra Divinus Gaming. Η νίκη αυτή κρατά ζωντανές τις ελπίδες της PJS για πρόκριση στα Playoffs αν και θα πρέπει να γίνουν μεγάλες εκπλήξεις για να την δούμε στο top 4. Στον 1 βαθμό έμεινε η UDG που μετρά 7 σερί ήττες.

Τα αποτελέσματα της 4ης εβδομάδας

Η βαθμολογία

Δείτε εδώ όλα τα αποτελέσματα αλλά και το υπόλοιπο πρόγραμμα του GLWL Spring Split 2022.

Other Articles