Λίγο πριν υποδεχτούμε την 3η και τελευταία εβδομάδα της Α’ Φάσης του Greek Legends Wings League, ρίχνουμε μια ματιά στους παίκτες που ξεχώρισαν το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε. Για τα αποτελέσματα και το πως έχει διαμορφωθεί η βαθμολογία τα έχουμε πει, τώρα παίρνουν σειρά οι μεγάλοι πρωταγωνιστές, οι παίκτες.

Στην λίστα των MVP συναντάμε για δεύτερη συνεχόμενη εβδομάδα τους Speranza (Hive Athens Academy), Cartamenio & Croka (CBI Academy). Τα νέα πρόσωπα στην λίστα των κορυφαίων είναι πέντε. Gaatz και Bucko ξεχώρισαν στο εντυπωσιακό διήμερο της Team HavoC και το κοινό τους στήριξε με την ψήφο του. Οι δεύτερες της βαθμολογίας The Spawn και NLD Esports έχουν από έναν εκπρόσωπο – Rust και Goodboy αντίστοιχα, ενώ τη λίστα συμπληρώνει ο EUNE της ZRL Academy.

Οι MVPs της 2ης εβδομάδας πρωταγωνίστησαν όπως αναμενόταν και στις στατιστικές κατηγορίες με τον Rust να έχει το κορυφαίο KDA (7.1) και να είναι δεύτερος στα λιγότερα Deaths ανά Game και στα συνολικά kills. Πρώτος kills ήταν ο Croka με 51, ενώ στις assists o Cartmenio με 84. Τα περισσότερα Wards τα τοποθέτησε ο Pigeonx της ZRL Academy ενώ ο Icaka Dviji της ANOA είχε τα λιγότερα Deaths ανά Game.

Αναλυτικά οι πρώτοι σε κάθε κατηγορία

Για να δείτε τα αποτελέσματα της 2ης εβδομάδας, τη βαθμολογία αλλά και το πρόγραμμα μεταδόσεων της 3ης, πατήστε εδώ.

Other Articles