Αναμονή τέλος αφού πλέον βρισκόμαστε μια “ανάσα” μακριά από τα προκριματικά του GLWL Winter Split 2021. Η “αυλαία” ανοίγει την Παρασκευή 1η Οκτωβρίου με τα qualifiers να ολοκληρώνονται 48 ώρες αργότερα (Κυριακή 3 Οκτωβρίου). Συνολικά 14 ομάδες θα διεκδικήσουν τα 5 εισιτήρια που οδηγούν στο Greek Legends Wings League.

Το ντεμπούτο του στην επαγγελματική σκηνή του League of Legends κάνει ο γνωστός αθλητικός σύλλογος Ιωνικός (Ionikos Nikaias Esports) ενώ Rejects Gaming και The Spawn θα προσπαθήσουν να δώσουν το “παρών” σε ένα ακόμα Split. Προσπάθεια να βρεθεί στο GLWL θα πραγματοποιήσει και η 3 φορές δευτεραθλήτρια του GLL, Intrepid Fox σε μια πολυαναμενόμενη επιστροφή.

Οι ομάδες που λαμβάνουν μέρος στα προκριματικά είναι οι:

Group A: Visual Perception, Wild Panhters Esports, UDG Academy, The Spawn, Ionikos Nikaias Esports, ICY Esports, Queen’s Gambit, Masters Esports.

Group B: Intrepid Fox Gaming, New Era of Talent, Pentagon Maze, Rejects Gaming, To Army, Uncle Gentsu Gaming.

*Οι Pentagon Maze και Uncle Gentsu Gaming παιρνούν στην επόμενη φάση άνευ αγώνα καθώς αποσύρθηκαν οι: Paragon Phoenix Ruby & Paragon Phoenix Crystal.

Το πρόγραμμα των προκριματικών

Τέσσερις ομάδες θα προκριθούν στο Winter Split το απόγευμα του Σαββάτου, ενώ οι 4 ηττημένοι θα αγωνιστούν για το τελευταίο εισιτήριο την Κυριακή 3 Οκτωβρίου.

Other Articles