Η The Spawn Esports θα κλείσει το 2021 ως πρωταθλήτρια του GLWL καθώς επικράτησε με 3-2 της Hive Athens σε έναν συγκλονιστικό τελικό. Οι δύο ομάδες πλέον στρέφουν την προσοχή τους στα Closed Qualifiers του GLL που θα πραγματοποιηθούν το διήμερο 11 και 12 Δεκεμβρίου (περισσότερα εδώ).

Η αρχή ήταν ιδανική για την Hive Athens EC που “ποδοπάτησε” την αντίπαλο της μετά από μια σαρωτική εμφάνιση. Εντελώς διαφορετική εικόνα στο game 2 με την SPN να παρουσιάζεται πολύ πιο προσεκτική. Όταν της δόθηκε η ευκαιρία πήρε το Baron (αν και έχασε το Support της), οι RusheX (Vayne) και Sunstrike (LeBlanc) εκτελούσαν όποιον έβρισκαν μπροστά τους και το 1-1 ήταν γεγονός.

Στο game 3 οι παίκτες της Hive αποφάσισαν να αφήσουν ξανά ανοιχτή τη LeBlanc και ο Sunstrike δεν τους άφησε ατιμώρητους. Με ένα τρομακτικό 14/0/16 ο mid laner της Spawn έβαλε την ομάδα του στη θέση του οδηγού μετά από ένα παιχνίδι διάρκειας 39 λεπτών. Η Hive δεν είχε πει την τελευταία της λέξη και παρόλο που η αντίπαλος της μπήκε “φουριόζα” στο Rift κατάφερε να είναι ελαφρώς μπροστά σε gold στο 20′. Δύο εξαιρετικά team fights έδωσαν σαφές προβάδισμα στην Hive που λίγο αργότερα έστελνε τη σειρά σε 5ο παιχνίδι.

Η SPN μπήκε για ένα ακόμα παιχνίδι πολύ δυνατά και αυτή τη φορά η στρατηγική της απέδωσε. Με τη διαφορά σε gold & kills να ανοίγει από νωρίς, η Hive δεν είχε άλλη επιλογή από το να κυνηγήσει το γρήγορο Ocean Soul. Το overcommit έφερε το Soul όμως κόστισε τις ζωές 4 μελών της ομάδας και το Baron buff. Η SPN συνέχισε να κυριαρχεί στο Rift και λίγο πριν συμπληρωθούν 32′ λεπτά η σειρά είχε ολοκληρωθεί με τη The Spawn Esports να κατακτά τον πρώτο της τίτλο στο GLWL.

Ξαναζήστε τον μεγάλο τελικό στο κανάλι του Red Bull στο Twitch

Greek Legends Wings League | Finals | SPN vs HIVE (Bo5)

Other Articles

GL2DGLLΑνακοινωση