Η ελληνική σκηνή του League of Legends τα τελευταία χρόνια δείχνει σημάδια άνθισης, τόσο σε ποιοτικό όσο και σε επίπεδο συμμετοχών, προβολής και σε άλλους τομείς γενικότερα. Αυτή η ανάπτυξη, σε όλους αυτούς τους τομείς, πρέπει να υποστηριχτεί και να προωθηθεί ακόμα περισσότερο. Και σε επίπεδο συμμετοχών, αλλά και σε επίπεδο προετοιμασίας για την κορυφαία διοργάνωση στην Ελλάδα το Ελληνικό League of Legends Community και το σύνολο του οικοσυστήματος των esports.

  • Ανακοίνωση
    Με βάση τα παραπάνω λάβαμε την απόφαση και θα θέλαμε με χαρά να σας ανακοινώσουμε την έναρξη του “Greek Legends 2nd Division” από το νέο split και πιο συγκεκριμένα του Winter Split 2020. 
  • Σκοπός
    Βασικός στόχος λοιπόν είναι η ανάδειξη περισσότερων παικτών μέσα από ένα επίσημο και πάλι τουρνουά το οποίο θα διεξάγεται παράλληλα με το επαγγελματικό. Έτσι αυτομάτως θα δοθούν περισσότερες ευκαιρίες για την ανάδειξη παικτών, μέσα από έναν αξιοκρατικό τρόπο, καθώς μέχρι πρότινος νέοι παίκτες έπρεπε να δείξουν και να αποδείξουν τις δυνατότητες τους μέσα σε ένα μικρό χρονικό διάστημα, κάτι που μπορεί να τους αποθάρρυνε με την πάροδο του χρόνου. Επίσης η όλη διαδικασία με τη συμμετοχή αυτή θα είναι ένας τρόπος προετοιμασίας για τις ομάδες αλλά και για τους παίκτες ατομικά για το επόμενο στάδιο και κατηγορία. Επιπλέον, θεωρούμε και ευελπιστούμε να είναι και ένας τρόπος ενδυνάμωσης αλλά και ένα ακόμη εργαλείο επιλογών για τις ομάδες της 1ης κατηγορίας μέσω αυτών των “Academy Teams”, όπως συνηθίζουν να αποκαλούνται οι ομάδες αυτές.
  • Δηλώσεις 
    Δεν ήταν λίγοι εκείνοι που ονειρευόντουσαν και ήθελαν να γίνει κάτι τέτοιο και στη χώρα μας, μιας και πρωταθλήματα 2ων κατηγοριών υπάρχουν και διεξάγονται με επιτυχία και σε άλλα ERLs. Ένας από αυτούς λοιπόν είναι και ο Βασίλης “TheRock7” Βολτής, ο οποίος μας είπε τα εξής:

” Ως Βασίλης Βολτής ή TheRock7 ή αγορίνας, πιστεύω ότι η αναπτυξιακή λίγκα ήταν είναι και θα είναι πρώτη προτεραιότητα. Υπάρχουν παίκτες εκεί έξω που είτε δεν τους γνωρίσουμε, είτε είναι χαμένοι στο solo queue, ψάχνοντας μια ευκαιρία για να παίξουν και να αποδείξουν τι πραγματικά αξίζουν, πιστεύοντας παράλληλα ότι είναι πλέον αρκετοί αυτοί . Μια τέτοια Λίγκα λοιπόν θα προσφέρει στο οικοσύστημα και σε ένα υγιές league, νέες προσθήκες περισσότερα ταλέντα και μεγαλύτερο ανταγωνισμό, αλλά και το σημαντικότερο από όλα? ΑΓΟΡΙΝΕΣ ΠΑΝΤΟΎ!! ” 

” Για το πρωτάθλημα είναι ένα ακόμα σκαλοπάτι στην ομαλή μετάβαση και ανάπτυξη των παικτών από το Ελληνικό community σε επαγγελματική κατηγορία. Μια πηγή ταλέντων για ομάδες και οργανισμούς που στην τελική θα μας εκπροσωπήσουν στην πανευρωπαϊκή και παγκόσμια σκηνή. Δεν πρέπει να αναφέρουμε όμως μόνο για ανάδειξη παικτών μεμονωμένα, αλλά και οργανισμών ή ομάδων και στελεχών, που σε συνεργασία με το πρωτάθλημα του Greek Legends, προάγουν συνολικά τα esports και η κοινότητα του Κυβερνοαθλητισμού. “


Περισσότερες λεπτομέρειες για την δομή και το πρόγραμμα του Greek Legends 2nd Division θα ανακοινωθούν το επόμενο διάστημα.
#GL2D

Other Articles

League Of LegendsVideoΕνημέρωση
League Of LegendsΑνακοινωσηΕνημέρωση