Από το 2019 Greek Legends League και What’s Up σας έχουν προσφέρει τις σπουδαιότερες στιγμές στην ιστορία των ελληνικών esports. Η άκρως επιτυχημένη αυτή συνεργασία θα συνεχιστεί και μέσα στο 2022 με κοινό μας στόχο να πάμε τον εγχώριο ηλεκτρονικό αθλητισμό ακόμα ένα βήμα ψηλότερα.

Το What’s Up έχει δείξει έμπρακτα την στήριξη του στην ελληνική επαγγελματική esports σκηνή, καθώς είναι βασικός χορηγός του GLL από την 1η κιόλας μέρα. Από το GLL Summer Split του 2019 ως και σήμερα το What’s Up έχει παίξει κομβικό ρόλο στην ανάπτυξη του επαγγελματικού League of Legends στην Ελλάδα. Μαζί φτιάξαμε τη συνταγή της επιτυχίας, όμως δεν θα επαναπαυτούμε σε όσα πετύχαμε – αλλά θα συνεχίσουμε να εξελισσόμαστε με το βλέμμα προς το μέλλον.

Το LEC με ελληνική μετάδοση ζωντανά και αποκλειστικά στο κανάλι του What’s Up

Οι ανακοινώσεις δεν σταματούν εδώ, καθώς το κανάλι του What’s Up στο Youtube θα φέρει στις οθόνες σας το κορυφαίο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα League of Legends (LEC) με ελληνικό σχολιασμό. Οι καλύτεροι παίκτες της γηραιάς ηπείρου θα δώσουν ομηρικές μάχες στο πλαίσιο του LEC Spring Split 2022 και χάρη στο What’s Up δεν θα χάσετε ούτε δευτερόλεπτο από την ασταμάτητη δράση.

Για 2ο συνεχόμενο Split, το What’s Up εξασφάλισε και θα μεταδώσει όλες τις μεγάλες αναμετρήσεις – από το εναρκτήριο παιχνίδι ως τον μεγάλο τελικό – με την κορυφαία ομάδα Ελλήνων σχολιαστών. Η μεγάλη πρεμιέρα θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 14 Ιανουαρίου στις 19:00.

Other Articles