Ο δρόμος για την κορυφή του ελληνικού League of Legends περνά από το Greek Legends Wings League. Από σήμερα Τετάρτη 23/12 και μέχρι τις 13 Ιανουαρίου, όσες ομάδες ενδιαφέρονται μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στη δεύτερη τη τάξει κατηγορία του Greek Legends League. Οι κορυφαίες ομάδες εκτός από χρηματικά έπαθλα θα διεκδικήσουν μια ευκαιρία να συμμετέχουν στο Summer Split 2021.

Mετά από ένα άκρως επιτυχημένο πρώτο Season, το Greek Legends Wings League (πρώην GL2D) επιστρέφει ανανεωμένο. CBI Esports και The Spawn έδωσαν μεγάλες μάχες και οι κόποι τους ανταμείφθηκαν με την πρόκριση στα closed qualifiers του Spring Split 2021. Οι δύο ομάδες  θα έχουν την ευκαιρία να βρεθούν για πρώτη φορά στα “σαλόνια” του GLL σε ένα Split που δίνει πρόκριση για EU Masters.

Το χρονοδιάγραμμα της 2ης Season του Greek Legends Wings League

Οι ομάδες που θα δηλώσουν συμμετοχή θα αγωνιστούν στα κλειστά προκριματικά της 16ης και 17ης Ιανουαρίου, με πέντε από αυτές να εξασφαλίζουν μια θέση στην λίγκα. Εκεί θα συναντήσουν τις 11 ομάδες που έχουν πάρει ήδη πρόσκληση και αφού δηλώσουν τα rosters τους (μέχρι τις 19/1) θα ξεκινήσει το Phase A (23/1 – 6/2). Μετά την ολοκλήρωση της α’ φάσης, οι πέντε τελευταίες ομάδες θα αποκλειστούν, με τις υπόλοιπες 11 να συνεχίζουν στο Phase B (13/2 – 21/2) που θα έχει μικρότερη διάρκεια.

Οι 6 καλύτερες ομάδες της β’ φάσης προκρίνονται στα Playoffs (27/2 – 13/3) όπου όλες οι αναμετρήσεις θα είναι bo5. Οι δύο ομάδες που θα φτάσουν ως το τέλος της διαδρομής αποκτούν αυτόματα δικαίωμα συμμετοχής στα επόμενα Closed Qualifiers του GLL. Οι academy teams δεν μπορούν να προβιβαστούν και σε περίπτωση που μια εξ’ αυτών τερματίσει στις 2 πρώτες θέσεις το “εισιτήριο” της πάει στην αμέσως προηγούμενη.

Μπορείτε να βρείτε την αίτηση συμμετοχής εδώ.

Other Articles