Το Greek Legends League βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας του με την Visa. H Visa, το δίκτυο που συνδέει σχεδόν όλον τον κόσμο, είναι πλέον επίσημος Partner του μεγαλύτερου πρωταθλήματος esports σε Ελλάδα και Κύπρο.

Η Visa θα βρίσκεται στο πλευρό του GLL αρχής γενομένης από την Δευτέρα 11 Οκτωβρίου και την έναρξη του Winter Split 2021 – ενώ το ίδιο θα ισχύσει και στις δύο επόμενες αγωνιστικές περιόδους: Spring Split 2022 και Summer Split 2022. Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, ο ρόλος της Visa θα έχει να κάνει με τα… έσοδα των ομάδων εντός του Summoner’s Rift, καθώς θα παρουσιάζει τα στατιστικά για τo Gold των παικτών σε όλες τις αναμετρήσεις, βελτιώνοντας την εμπειρία του θεατή με χρήσιμες πληροφορίες για την εξέλιξη του αγώνα.

Εννοείται πως τόσο η Visa όσο και το Greek Legends δεν ξεχνούν το φανατικό κοινό της διοργάνωσης. Οι φίλοι της κορυφαίας διοργάνωσης esports της χώρας θα έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν μοναδικά δώρα αλλά και αποκλειστικές προσφορές για τους κατόχους καρτών Visa μέσα στους επόμενους μήνες. Μείνετε συντονισμένοι.

Other Articles