Ο Cursed της Team Phantasma ήταν ο μεγάλος νικητής των τελικών του Hearthstone Legends! Ο κατά κόσμον Νάσος Παπαδημητρίου αντιμετώπισε τον Turbon1ck και τον “σκούπισε” για να κατακτήσει την πρώτη θέση και το χρηματικό έπαθλο των 1000 ευρώ. Να σημειώσουμε πως ο Νίκος Καρούσος είχε εξ’ αρχής δύσκολο έργο, αφού έπρεπε να κερδίσει 4 ματς για να φτάσει στον τίτλο (εξ ου και το -1 στο σκορ του) καθώς προερχόταν από το lower bracket.

Hearthstone Legends Finals: Ο δρόμος ως τον τελικό

Ο τελικός μας ξύπνησε μνήμες από το Hearthstone Legends #1 που πραγματοποιήθηκε στα τέλη Απριλίου. Ο Cursed είχε επικρατήσει με 3-1 του Turbon1ck στον τελικό του HL#1 και ουσιαστικά έβαζε τις βάσεις για την παρουσία του στην τελική οκτάδα. Aκολουθούν οι ημερομηνίες και οι νικητές των πέντε Hearthstone Legends από τα οποία προέκυψε το top 8.

Hearthstone Legends #1: 27 Aπριλίου – Νικητής: Cursed
Hearthstone Legends #2: 6 Ιουνίου – Νικητής: Athanas
Hearthstone Legends #3: 5 Σεπτεμβρίου – Νικητής: NikosFas
Hearthstone Legends #4: 4 Οκτωβρίου – Νικητής: Tholwmenos
Hearthstone Legends #5: 24 Νοεμβρίου – Νικητής: Aimpet

Στο τουρνουά της 24ης Νοεμβρίου έπεσαν “κορμιά” με τον Aimpet να παίρνει την πρωτιά και να αφήνει εκτός οκτάδας τους Fantomer και Stathiv13.

Στους τελικούς ο Cursed κατέβηκε με Highlander Priest, ETC Warrior, Evolve Shaman και Libram Paladin και ήταν ασταμάτητος. Αφού νίκησε με 3-0 τον NikosFas στον προημιτελικό, αντιμετώπισε τον Aimpet τον οποίο και κέρδισε με το ίδιο σκορ για να πάρει το εισιτήριο για τον τελικό του Upper bracket. Εκεί τον περίμενε ο Turbon1ck που είχε στείλει στο loser’s bracket JohnBalance και Athanas. Μετά από μια συγκλονιστική σειρά, το Libram Paladin έκανε το σκορ 3-2 και έδωσε στον Cursed το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό.

Aimpet και Turbon1ck τέθηκαν αντιμέτωποι στο loser’s bracket με φόντο τον μεγάλο τελικό. Νικητής εν τέλει ήταν ο δεύτερος που θα έβρισκε για δεύτερη φορά στον “δρόμο” του τον Cursed. Αυτή τη φορά είδαμε μια εντελώς διαφορετική σειρά, με τον Νάσο να επικρατεί γρήγορα με 3-0 και να στέφεται πανάξια πρωταθλητής στο πρώτο Hearthstone Legends. Ο Νίκος κατέλαβε την 2η θέση με τον Aimpet να είναι τρίτος και τον Athanas να συμπληρώνει την πρώτη τετράδα.

Θυμηθείτε όσα είδαμε την 3η και τελευταία ημέρα των Hearthstone Legends Finals

Other Articles

GLL
GLL