Το Ελληνικό πρωτάθλημα έχει ξεκινήσει και σιγά σιγά ξεκινάνε και τα υπόλοιπα πρωταθλήματα ανά την Ευρώπη. Προσθέτοντας και λίγο ακόμα Hype στην έναρξη των Ευρωπαϊκών αυτών Περιφερειακών Πρωταθλημάτων, ανακοινώνεται επίσημα πλέον η ύπαρξη μιας σημαντικής αλλαγής που έρχεται, και η οποία θα έχει ανάλογες επιπτώσεις για το European Masters, με τη δημιουργία του Northern League of Legends Championship (NLC) που ουσιαστικά αντικαθιστά το UKLC και το Nordic Championship.
Επίσης να θυμίσουμε ότι από το καλοκαίρι του 2020, το Ηνωμένο Βασίλειο (UK) και οι σκανδιναβικές περιοχές (Nordics) έχουν συγχωνευθεί, καθιστώντας τη λεγόμενη Northern Region. Αυτό σημαίνει ότι ο συνολικός αριθμός των περιφερειών στα ευρωπαϊκά περιφερειακά πρωταθλήματα είναι 12.
Ο συνολικός αριθμός των πρωταθλημάτων είναι τώρα 13, καθώς το Μπενελούξ έχει δύο πρωταθλήματα – την Ολλανδία και το Βέλγιο. Αυτό δεν αλλάζει τον αριθμό των ομάδων που κατευθύνονται σε European Masters, αλλά ο αριθμός που δικαιούται κάθε περιοχή έχει αλλάξει ελαφρώς – με την πλήρη ανάλυση εδώ:
Με το δικό μας πρωτάθλημα να έχει λάβει μια καλύτερη θέση στον πίνακα των ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων, η πρωταθλήτρια ομάδα μας θα μπει άμεσα στην φάση στα Groups και η δευτεραθλήτρια ομάδα, στα Playins.
Η συνέχεια επί της οθόνης, ανά την Ευρώπη.

Other Articles

League Of LegendsΕνημέρωση
GLLLeague Of LegendsVideo