Κυρίες και κύριοι επιστρέφουμε! Για πρώτη φορά μετά το χειμώνα του 2019 ο τελικός του Greek Legends League θα είναι LAN. Tην Κυριακή 20 Μαρτίου θα πραγματοποιηθεί ο μεγάλος τελικός του GLL Spring Split 2022 powered by What’s Up – πρόκειται για τον πρώτο offline τελικό εδώ και 2.5 χρόνια! Οι δύο καλύτερες ομάδες του κορυφαίου πρωταθλήματος esports της χώρας θα αναμετρηθούν μπροστά στο κοινό του Greek Legends League για τον πρώτο τίτλο της χρονιάς.

Τα εισιτήρια θα κυκλοφορήσουν τις πρώτες μέρες του Μαρτίου και θα ακολουθήσει σχετικό post για το πως θα τα προμηθευτείτε. Όσον αφορά την τοποθεσία, υπομονή μερικά 24ωρα ακόμα! Προς το παρόν δεν μπορούμε να αποκαλύψουμε περισσότερα, όμως μην αγχώνεστε αφού αυτό θα συμβεί πάρα πολύ σύντομα. Αυτό που μπορούμε να σας πούμε με σιγουριά είναι πως πρόκειται για ένα LAN event που θα σας μείνει αξέχαστο.

Μείνετε συντονισμένοι στο greeklegends.gr αλλά και στα επίσημα social media της λίγκας @greeklegendsleague για να μάθετε πρώτοι όλες τις εξελίξεις σχετικά με τον τελικό του GLL Spring Split 2022 powered by What’s Up

Σημείωση: Στο event θα τηρηθούν αυστηρά όλα τα πρωτόκολλα που ορίζει ο ΕΟΔΥ.

Other Articles

GLLGLL SpecialLeague Of Legends