Το κοινό των esports θα έχει ξανά την ευκαιρία να παρακολουθήσει από κοντά τον τελικό της κορυφαίας εγχώριας διοργάνωσης στην αίθουσα Γιώργος Κασιμάτης.

Με τον κόσμο να επιστρέφει σταδιακά στις αθλητικές διοργανώσεις ήταν ζήτημα χρόνου να συμβεί το ίδιο και στα esports. Μετά από σχεδόν δυόμισι χρόνια οι λάτρεις του ηλεκτρονικού αθλητισμού θα μπορέσουν να παρακολουθήσουν από κοντά τον μεγάλο τελικό του GLL Spring Split 2022 powered by What’s Up.

Οι δύο κορυφαίες ομάδες League of Legends από Ελλάδα και Κύπρο θα δώσουν μάχη για το πρώτο τρόπαιο της χρονιάς αλλά και μια θέση στη φάση των ομίλων του πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος – European Masters Spring 2022. Η αίθουσα Γιώργος Κασιμάτης θα φιλοξενήσει το πρώτο μεγάλο esports event του 2022, με τα εισιτήρια να έχουν τεθεί ήδη σε κυκλοφορία. 

Οι πόρτες ανοίγουν στις 15:00, ενώ ο μεγάλος τελικός ξεκινά στις 19:00. Για να μην υπάρξουν καθυστερήσεις κατά την είσοδο σας, συνιστούμε να προσέλθετε στον χώρο όσο το δυνατόν νωρίτερα. 

Η προπώληση ξεκίνησε!

Σχεδόν δύο εβδομάδες μας χωρίζουν από τον μεγάλο τελικό του GLL Spring Split 2022 powered by What’s Up και τα εισιτήρια είναι διαθέσιμα μέσω του shop του Gamerslounge. Επισκεφτείτε το https://shop.gamerslounge.gr/products/gll-spring-sprint-2022-lan-finals και κλείστε από σήμερα θέση στο πρώτο σπουδαίο esports event της σεζόν! 

Τιμή εισιτηρίου: 10€

Τι χρειάζεται για την αγορά εισιτηρίου;

Βάσει των Υγειονομικών Πρωτοκόλλων της Πολιτείας, για την είσοδο στο χώρο της εκδήλωσης είναι απαραίτητη η προσκόμιση πιστοποιητικού εμβολιασμού για την Covid-19 ή πιστοποιητικό νόσησης. Η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική.

Οι ανήλικοι 13-17 ετών εισέρχονται στο γήπεδο με αρνητικό PCR τεστ εβδομήντα δύο (72) ωρών ή αρνητικό rapid test σαράντα οκτώ (48) ωρών. 

Οι ανήλικοι έως 12 ετών εισέρχονται στο γήπεδο με αρνητικό self test της ίδιας ημέρας.

Για απορίες ή διευκρινίσεις, μπορείτε να επικοινωνήσετε στέλνοντας e-mail στο contact@greeklegends.gr

Σούπερ Προσφορά σε συνεργασία με την VISA

Ένα event το απολαμβάνεις περισσότερο με καλή παρέα. Αυτό σκεφτήκαμε και αποφασίσαμε να διαθέσουμε 25 1+1 ticket bundles των 10€ μέσω του επίσημου καταστήματος του Gamerslounge*. Επισκεφτείτε το shop του Gamerslounge και αποκτήστε δύο εισιτήρια με 10€. Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να πραγματοποιήσετε την αγορά με κάρτα VISA.

*Ισχύει μόνο για αγορές με κάρτα VISA σε περιορισμένο αριθμό εισιτηρίων.

Η δράση ξεκινά στην Activation Area

Όσοι αγοράσουν εισιτήριο θα έχουν πρόσβαση και στην Activation Area του event όπου θα ανοίξει τις πόρτες της πριν τον μεγάλο τελικό. Εκεί θα τους περιμένουν δημοφιλείς influencers, αλλά και πολλές εκπλήξεις στα περίπτερα των συνεργατών της διοργάνωσης. Περισσότερες πληροφορίες θα ανακοινωθούν από τα επίσημα κανάλια της διοργάνωσης τις ημέρες πριν την διεξαγωγή του event: 

www.greeklegends.gr

Πρόσβαση στην Αίθουσα Γιώργος Κασιμάτης

Η αίθουσα Γ. Κασιμάτης βρίσκεται στο ΟΑΚΑ κάτω από το πέταλο του γηπέδου ποδοσφαίρου. Η πρόσβαση με αυτοκίνητο θα γίνεται από την Πύλη Δ ενώ είναι εύκολη και για όσους δεν διαθέτουν δικό τους όχημα καθώς η αίθουσα απέχει λίγα λεπτά με τα πόδια από τον σταθμό ΗΣΑΠ “ΕΙΡΗΝΗ”. Μπορείτε επίσης να φτάσετε στις εγκαταστάσεις του ΟΑΚΑ με τις λεωφορειακές γραμμές: 444, 410, 500, 550, Α7, A8, E14, X14. 

 

Other Articles