Πολύ δυνατά ξεκινά το GLL Spring Split 2021, με την πρώτη εβδομάδα να περιλαμβάνει δύο “καυτά” ντέρμπι. Στο τελευταίο χρονικά παιχνίδι της Δευτέρας η WLGaming θα αντιμετωπίσει την Team Phantasma στο μεγάλο ντέρμπι της 1ης αγωνιστικής. Ο Paris με το “καλημέρα” θα τεθεί αντιμέτωπος με την πρώην ομάδα του, με την οποία τον είδαμε τελευταία φορά στο φινάλε του προηγούμενου regular season.

Την αγωνιστική δράση ανοίγει η πρωταθλήτρια του Winter Split, Anorthosis Famagusta Esports με αντίπαλο την Gamespace MCE. Θα ακολουθήσει η άτυπη ρεβάνς του μικρού τελικού του προηγούμενου Split με την HIVE να παίζει με την RFS καθώς και το παιχνίδι ανάμεσα σε ZRL και CBI.

Από το μενού της Τρίτης ξεχωρίζει η μάχη των δύο κορυφαίων ομάδων του Winter Split. Team Phantasma και Anorthosis θα τεθούν αντιμέτωπες για πρώτη φορά μετά τον μεγάλο τελικό, με τα “φαντάσματα” να έχουν προχωρήσει σε σημαντικές αλλαγές στο roster τους. Περιμένουμε με ανυπομονησία να δούμε την μάχη ανάμεσα στον J0J0C και τον Paris σε ένα παιχνίδι που δεν πρέπει να χάσετε. Το πρόγραμμα συμπληρώνουν τα παιχνίδια WLG-CBI, HIVE-ZRL και GSMC-RFS.

Αναλυτικά το πρόγραμμα

Δευτέρα 18/01 – 19:00

Anorthosis Famagusta Esports vs. Gamespace MCE
Team Refuse vs. Hive Athens EC
Zerolag Esports vs. CowboySquad Imperials Esports
WLGaming vs. Team Phantasma

Τρίτη 19/01 – 19:00

WLGaming vs. CowboySquad Imperials Esports
Hive Athens EC vs. Zerolag Esports
Gamespace MCE vs. Team Refuse
Team Phantasma vs. Anorthosis Famagusta Esports

Παρακολουθήστε τις αναμετρήσεις της 1ης αγωνιστικής εβδομάδας στα κανάλια του Gamerslounge σε Twitch και YouTube.

Other Articles