Το πρώτο μισό του regular season φτάνει στο τέλος του με την 3η εβδομάδα να περιλαμβάνει μερικά πολύ μεγάλα ντέρμπι. Η Δευτέρα θα ανοίξει και θα κλείσει με ματς “φωτιά”. Οι δύο από τις τρεις πρωτοπόρους της βαθμολογίας – ZRL και GSMC – θα κοντραριστούν στο εναρκτήριο game, ενώ η συγκάτοικος τους, Anorthosis Esports θα κλείσει τη βραδιά με αντίπαλο την WLGaming.

Η Team Phantasma θα προσπαθήσει να επιστρέψει στις νίκες απέναντι στην Team Refuse με την οποία και ισοβαθμεί στο 2-3. Το μενού της 6ης αγωνιστικής συμπληρώνει η μάχη της CBI Esports με την Hive Athens EC με τις δύο ομάδες να “καίγονται” για τη νίκη.

Την Τρίτη η πρωταθλήτρια Ανόρθωση θα παίξει με την Zerolag Esports, στο τελευταίο πολύ μεγάλο ντέρμπι του διημέρου. Η Team Phantasma και Gamespace MCA θα αντιμετωπίσουν τις δύο τελευταίες ομάδες της βαθμολογίας – την CBI και την Hive αντίστοιχα. Το τελευταίο παιχνίδι του πρώτου μισού της κανονικής περιόδου θα είναι εκείνο ανάμεσα σε WLGaming και Team Refuse, στην πρώτη τους συνάντηση μετά τον προημιτελικό των Winter Playoffs.

Η βαθμολογία μετά από 2 αγωνιστικές

PosTeamWinsLosses
1113
2104
386
486
577
668
7410
8212

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 3ης εβδομάδας

Δευτέρα 1/2 – 19:00

Zerolag Esports vs. Gamespace MCE
Team Refuse vs. Team Phantasma
CBI Esports vs. Hive Athens
WLGaming vs. Anorthosis Esports

Τρίτη 2/2 – 19:00

Hive Athens vs. Gamespace MCE
Anorthosis Esports vs. Zerolag Esports
Team Phantasma vs. CBI Esports
Team Refuse vs. WLGaming

Παρακολουθήστε τις αναμετρήσεις της 3ης αγωνιστικής εβδομάδας στα κανάλια του Gamerslounge σε Twitch και YouTube.

Other Articles