Φτάσαμε αισίως στην τελευταία εβδομάδα του regular season του Spring Split και η μάχη για την κορυφή θα είναι μεγάλη. Gamespace MCE και WLGaming κρατούν την τύχη στα χέρια τους καθώς αν κερδίσουν ένα από τα δύο παιχνίδια που απομένουν θα “κλειδώσουν” τις θέσεις τους στην πρώτη 2αδα του βαθμολογικού πίνακα.

Σήμερα η GSMC θα βρει μπροστά της την Zerolag και η WLG την πρωταθλήτρια Anorthosis. Την Τρίτη η Gamespace αντιμετωπίζει την Hive Athens ενώ η WLGaming θα βρει μπροστά της την Team Refuse. Ακόμα πάντως και να γνωρίζουμε τις δύο πρώτες ομάδες των ημιτελικών στο τέλος της ημέρας, η πρωτιά θα κριθεί στο φινάλε.

Zerolag και Anorthosis που ισοβαθμούν στο 7-3 ελπίζουν σε “στραβοπατήματα” των πρωτοπόρων για να μπορέσουν να “χωθούν” από τώρα στα ημιτελικά. Την ίδια ώρα Τeam Refuse και Team Phantasma θα κάνουν ζέσταμα για τον πρώτο γύρο των playoffs, μια φάση στην οποία δεν έχει αγωνιστεί ποτέ ξανά η TP.

Τέλος Hive και CBI Esports θα αποχαιρετήσουν και επίσημα την διοργάνωση και θα προσπαθήσουν να επιστρέψουν το καλοκαίρι μέσω των closed qualifiers.

Η βαθμολογία μετά από 12 αγωνιστικές

PosTeamWinsLosses
1113
2104
386
486
577
668
7410
8212

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 6ης εβδομάδας

Δευτέρα 22/2 – 19:00

Gamespace MCE vs. Zerolag Esports
Team Phantasma vs. Team Refuse
Hive Athens vs. CBI Esports
Anorthosis Esports vs. WLGaming

Τρίτη 23/2 – 19:00

Gamespace MCE vs. Hive Athens
Zerolag Esports vs. Anorthosis Esports
CBI Esports vs. Team Phantasma
WLGaming vs. Team Refuse

Παρακολουθήστε τις αναμετρήσεις της 6ης αγωνιστικής εβδομάδας στα κανάλια του Gamerslounge σε Twitch και YouTube.

Other Articles