Λίγες ώρες μετά τον αποκλεισμό τους στα ημιτελικά του Greek Legends, οι Hive Athens και Team Refuse καλούνται να αφήσουν στην άκρη την κούραση και να κυνηγήσουν την τρίτη θέση της χειμερινής περιόδου. Το διακύβευμα δεν είναι μικρό αφού οι ομάδες εκτός από τον τίτλο της 3ης καλύτερης ομάδας της σεζόν διεκδικούν και το χρηματικό έπαθλο που δίνει η συγκεκριμένη θέση.

Hive Athens

Ξεκινάμε από την ομάδα που αγωνίστηκε την Δευτέρα. Η HIVE παρά την υπερπροσπάθεια δεν κατάφερε να “φρενάρει” την τρομακτική Team Phantasma και η πρώτη της συμμετοχή θα ολοκληρωθεί με παρουσία στον μικρό τελικό. Όπως και στο regular season έτσι και στα δύο best of 5 που την έχουμε δει, η Hive Athens βρήκε ευκαιρία να δοκιμάσει μερικά ιδιαίτερα picks τα οποία μάλιστα είδαμε και στον ημιτελικό (Viktor bot, επιστροφή του Vel’Koz mid κτλ). Μένει να δούμε τι έχει ετοιμάσει η HIVE για τον μικρό τελικό και την Team Refuse.

Team Refuse

Σε αντίθεση με την Hive, η Team Refuse είχε ένα 24ωρο λιγότερο για να ξεκουραστεί. Το miracle run της RFS σταμάτησε απέναντι στην ανώτερη Anorthosis Famagusta Esports. Η Refuse θα πρέπει να βρει τρόπο να “διαγράψει” όσα έγιναν την Τρίτη και να στρέψει την προσοχή της στο παιχνίδι με την HIVE. Η ομάδα του NorthnLights μετρά δύο σερί τέταρτες θέσεις στα playoffs του Greek Legends, οπότε μια νίκη απόψε ίσως είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεται για να κλείσει το 2020.

Προϊστορία και ενδιαφέροντα στοιχεία

  • Δύο φορές έχουν αναμετρηθεί οι ομάδες στο παρελθόν, αμφότερες στο regular season με την RFS να κερδίζει και στις δύο.
  • Δύο παίκτες της Refuse έχουν περάσει από τη HIVE (την εποχή που ονομαζόταν Gaming Hive). Αυτοί είναι οι Vaynedeta και Tsiperakos.
  • Από τη Hive Athens μόνο ο Sanity έχει φορέσει τη φανέλα της Team Refuse.
  • Όλα τους τα παιχνίδια στα Winter Playoffs έχουν λήξει με σκορ 3-1.

Δείτε τον μικρό τελικό ανάμεσα σε Team Refuse και Hive Athens την Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου στο κανάλι του Gamerslounge στο Twitch και του What’s Up στο YouTube.

Other Articles