Ημιτελικός σαν τελικός! WLGaming και Anorthosis Esports κοντράρονται στον δεύτερο ημιτελικό του GLL Spring Split powered by What’s Up την Τρίτη (9/3 – 19:00) σε μια αναμέτρηση που έχει “αύρα” μεγάλου τελικού. Από τη μια έχουμε την WLG που θέλει να επιστρέψει στην κορυφή και να πανηγυρίσει τον 4ο της τίτλο και από την άλλη την πρωταθλήτρια του Winter Split ANO, που δεν σκοπεύει να αφήσει το θρόνο της χωρίς μάχη.

Στόχος η επιστροφή στην κορυφή

Ο πρόωρος αποκλεισμός στα Winter Playoffs φαίνεται πως ταρακούνησε την WLG που άλλαξε πολύ τους τελευταίους μήνες. Οι δύο solo laners που απέκτησε – Madly (Top) και Bendix (Mid) – αποδείχτηκαν εξαιρετικές επιλογές, ενώ οι επιστροφές των Warden (Jungle) & HungryPanda (Support) έδωσαν επιπλέον εμπειρία στην ομάδα. Το φινάλε της regular season την βρήκε στη 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 10 νίκες και 4 ήττες. Με τόσο δυνατό roster και έναν coach (Anon) που ξέρει από πρωταθλητισμό η WLGaming αποτελεί απειλή για κάθε αντίπαλο. O στόχος των “κόκκινων” είναι προφανής: Επιστροφή στο θρόνο και στην ευρωπαϊκή σκηνή.

Back 2 back και Ευρώπη

Απλά τα πράγματα και στην ατζέντα της Ανόρθωσης. Οι πρωταθλητές του Winter Split θέλουν τον τίτλο και την πρώτη τους συμμετοχή σε EU Masters. H 3η θέση στο regular season τους έστειλε στα προημιτελικά. Εκεί συνάντησαν την Team Phantasma την οποία και νίκησαν με 3-1 δείχνοντας πολλές από τις αρετές τους. Η προσθήκη του Dom1nant έχει δώσει μια επιπλέον ώθηση στην πρωταθλήτρια που δεν σκοπεύει να παραδώσει τα σκήπτρα. Σκληρή δουλειά, ταλέντο και εμπειρία έχουν δημιουργήσει ένα “εκρηκτικό” μείγμα ικανό να οδηγήσει την Ανόρθωση στην κορυφή του Greek Legends.

Παρακολουθήστε τον β’ ημιτελικό του GLL Spring Split powered by What’s Up την Τρίτη (9/3 – 19:00) στo κανάλι του του What’s Up στο YouTube και του Gamerslounge στο Twitch.

Other Articles