Greek Legends League

Κανόνες πρωταθλήματος

Τρεχουσα σεζον – Summer Split 2022

Παρουσίαση και σκοπός

Αυτοί, είναι οι Επίσημοι Κανόνες (RuleBook) του Greek Legends League (Greek Legends). Παραδίδονται σε όλες τις ομάδες, που έχουν εξασφαλίσει την συμμετοχή τους στο Greek Legends, όπως και στο προσωπικό τους, επικεφαλή προπονητή, διαχειριστές, ιδιοκτήτες, παίκτες (αναπληρωματικούς και μη όπου ορίζονται ως Team Members), και στους υπόλοιπους εργαζόμενους των ομάδων. Αναφορικά, κάθε season έχει τρεις φάσεις, (A) την προκριματική φάση, (B) την αγωνιστική περίοδο με περίπου 7 αγωνιστικές εβδομάδες, καταλήγοντας το αποκορύφωμα της κανονικής περιόδου και (Γ) τους τελικούς αγώνες της περιόδου με μια ζωντανή εκδήλωση*. Αυτοί οι κανόνες, είναι οι επίσημοι του Greek Legends League | GLL και του Greek Legends Wings League 2nd Division | GLWL και δεν αφορούν άλλους διαγωνισμούς.

Η PVP MEDIA, έχει θεσπίσει αυτούς τους Κανόνες για το ανταγωνιστικό παιχνίδι League of Legends, με σκοπό να εξασφαλίσει την διαφάνεια και την επιτυχημένη διεξαγωγή του Greek Legends League. Αυτοί οι Κανόνες, δεν επηρεάζουν τον ανταγωνισμό των παικτών, ατομικά. Οι όροι εμπλοκής και συνεργασίας μεταξύ των παικτών και των ομάδων, αφορούν τις ομάδες και τους παίκτες τους.

Λήψη Αρχείου Κανονισμών (ERL Rules and Regulation, συμπεριλαμβάνομένου και το πρωτάθλημα του EU Masters).

(τελευταια ενημερωση: Ιούνιος 2022)

Οι Ευρωπαϊκές Περιφερειακές Ενώσεις (ERL) διέπονται από τις γενικούς κανόνες των ERL που ορίζονται στους τυποποιημένους κανόνες του συνόλοπυ των ERL’s.

Αυτοί οι γενικοί επίσημοι κανόνες έχουν σχεδιαστεί αποκλειστικά για να διασφαλίσουν την ακεραιότητα του συνόλου του συστήματος που έχουν θεσπιστεί από τα Leagues για επαγγελματικό, ημιεπαγγελματικό και ερασιτεχνικό παιχνίδι του League of Legends και να παρέχουν μια ανταγωνιστική ισορροπία μεταξύ των ομάδων που παίζουν σε αυτά τα επίπεδα. Οι τυποποιημένοι κανόνες ωφελούν όλα τα μέρη που συμμετέχουν στο οργανωμένο παιχνίδι του League of Legends, συμπεριλαμβανομένων των ομάδων, των διευθυντών ομάδων και των μελών της ομάδας.

Χρήσιμοι σύνδεσμοι επί τυο συνόλου των κανονισμών είναι “εδώ

 

Πνευματικη ιδιοκτησια

Όλο το περιεχόμενο που εμφανίζεται σε αυτό το έγγραφο είναι ιδιοκτησία της PVP MEDIA ή χρησιμοποιείται με την άδεια του ιδιοκτήτη. Η μη εξουσιοδοτημένη διανομή, αναπαραγωγή, τροποποίηση ή άλλη χρήση του υλικού που περιέχεται σε αυτό το έγγραφο, συμπεριλαμβανομένων ενδεικτικά οποιασδήποτε εικόνας, σχεδίου, κειμένου, ομοιότητας ή φωτογραφίας, ενδέχεται να αποτελεί παραβίαση των νόμων περί πνευματικών δικαιωμάτων και εμπορικών σημάτων ή το αστικό δίκαιο.
Κανένα μέρος του περιεχομένου αυτού του εγγράφου δεν μπορεί να αναπαραχθεί με οποιαδήποτε μορφή ή με οποιονδήποτε τρόπο ή αποθηκευμένο σε βάση δεδομένων ή σύστημα ανάκτησης, εκτός από προσωπική χρήση, χωρίς γραπτή άδεια της PVP MEDIA και των διαχειριστών του Greek Legends League.
Όλο το περιεχόμενο σε αυτό το έγγραφο είναι αναπόσπαστο κομμάτι της εμπειρίας, της γνώσης και του επαγγελματισμού. Η PVP MEDIA δεν αναλαμβάνει καμία ευθύνη για οποιοδήποτε σφάλμα ή παράλειψη. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαρθρώνουμε, εξελίσσουμε και αλλάζουμε περιεχόμενο και αρχεία στον ιστότοπο μας ανά πάσα στιγμή χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση ή σχετική επίσημη ανακοίνωση.

* Σημειωση: Covid-19

Ο κορονοϊός αποτελεί μέρος της καθημερινότητάς μας και έχει επηρεάσει σημαντικά τον τομέα των δραστηριοτήτων μας και των esports γενικότερα. Από τις αρχές του έτους 2020, και το ξέσπασμα της πανδημίας στην Κίνα, το πρωτάθλημα και η εταιρία διεξαγωγής του, κάνουν προσαρμογές και αλλαγές στην εκτέλεσή του, με βάση τα περιοριστικά μέτρα και το νομοθετικό πλαίσιο που ορίζει η Ελληνική κυβέρνηση για τα μέτρα αντιμετώπισής της, ειδικά σε θέμα εκτέλεσης εκδηλώσεων και εκτέλεσης ζωντανών αγώνων όπου προβλέπεται συνάθροιση κόσμου και θεατών.

 

***