Λίγες μέρες πριν τους σπουδαίους ημιτελικούς των Winter Playoffs, είχαμε την ευκαιρία να μιλήσουμε με τον jungler της Team Phantasma, Dimitar “LeBron” Kostadinov. Μπορεί ο 21χρονος παίκτης της TP να ήταν λακωνικός, όμως δεν είχε πρόβλημα να πει χωρίς φόβο αυτό ακριβώς που πίστευε.

Ο LeBron εξέφρασε την πεποίθηση του πως η Phantasma είναι το απόλυτο φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου, ενώ έκανε και πρόβλεψη για τον ημιτελικό με αντίπαλο τη Hive Athens, αναφέροντας πως βλέπει ένα γρήγορο 3-0 υπέρ της ομάδας του. Σε μια ερώτηση που προέκυψε εντελώς κατά λάθος, ο LeBron βρήκε την ευκαιρία να αστειευτεί και να “αποκαλύψει” το μεγαλύτερο φόβο του ενόψει των Playoffs.

Πολλοί είναι εκείνοι που θεωρούν την Team Phantasma το απόλυτο φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου. Συμφωνείς με αυτή την άποψη; Μπορεί η Team Phantasma να κατακτήσει τον τίτλο στην πρώτη της εμφάνιση;

“Πιστεύω πως είμαστε το φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου. Εάν παίξουμε όσο καλά μπορούμε, είμαστε σίγουρα το αδιαφιλονίκητο φαβορί”.

Με τους Bako & Kaba ήσαστε συμπαίκτες και το περασμένο καλοκαίρι και φτάσατε ως τον τελικό. Πόσο έχετε εξελιχθεί από εκείνο τον χαμένο τελικό απέναντι στη WLG;

“Και οι τρεις μας έχουμε εξελιχθεί πολύ από τότε. Είμαστε τουλάχιστον δύο φορές καλύτεροι από ό,τι ήμαστε το περασμένο καλοκαίρι”.

Η TP διατήρησε το ίδιο roster για τα Playoffs. Πιστεύεις πως αυτό σας δίνει ένα πλεονέκτημα;

“Ναι νομίζω πως μας δίνει πλεονέκτημα. Αυτό συμβαίνει γιατί γνωρίζουμε ο ένας τον άλλο καλύτερα από οτι γνωρίζονται οι παίκτες των άλλων ομάδων (που έκαναν αλλαγές στο ρόστερ)”.

Ποιος είναι ο μεγαλύτερος φόβος σας ενόψει των Playoffs;

“Να tiltάρει ο Dom1nant (εμφανώς αστειευόμενος)”.

Πολλά άλλαξαν από το φινάλε της κανονικής περιόδου, είχατε αρκετό χρόνο να προσαρμοστείτε στο νέο meta;

“Πιστεύω πως είμαστε προετοιμασμένοι και έτοιμοι να ξεκινήσουμε”.

Κλείνοντας, πες μας δύο λόγια για τον επόμενο σας αντίπαλο, την Hive Athens.

“Σέβομαι απόλυτα την Hive Athens, όμως νομίζω πως θα δούμε ένα γρήγορο 3-0”.

Δείτε την Team Phantasma και τον LeBron σε δράση την Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου στο κανάλι του Gamerslounge στο Twitch και του What’s Up στο YouTube.

Other Articles